Sedaaa33 Kızlar 1 ay 10 gün önce kürtaj oldum 20 gün önce beta hcg testi vermiştim 320 di agrilarim var diye dün yine test verdim idrar testi ile birlikte test (negatif )çıktı ama beta yüksek 5.68 bu durum da olan var mi
Deletedmom789 Sedaaa33 kürtaj sonrası yavaş yavaş beta hcg azalır, o yüzden korunun ve kafa karışıklığı olmasın diye test yapmayın denilir
NilAsyaMom Sedaaa33 ben temmuzda kürtaj oldum, Ağustos 30da regl oldum. ekimde hamile kalmıştım. Hiç korunmadım 👍🏻 Tabi kanamam geçinceye kadar ilişki yasak.
Deletedmom789 Sedaaa33 yanlış anlaşılmasın neden test yaptığınızı anlayamadım ben. Korunmasız ilişki ile gebe kalmak istiyorsanız tamam, ama yok korunuyorsanız niye test yapıyorsunuz?
Sedaaa33 Deletedmom789 1 ay korundum sonra korunmadım ve 4 5 gündür kasik agrisi bel agrisi halsizlik sürekli uyuma isteği karin agrisi şikayetlerim vardı hep tahlil verdim beta yüksek çıktı
Deletedmom789 Sedaaa33 hmm, anladım. Öyleyse 1 hafta sonra test yaptırmanız daha iyi olur dediğiniz gibi ☺️ kalbinizdeki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sedaaa33 NilAsyaMom doktorum da 1 Ay iliski yasak dedi 1 ay korundum daha korunmadım adet günüm de geldi olmadım NilAsyaMom
NilAsyaMom Sedaaa33 hmm ultrasona girmedin mi? Ben kürtaj sonrası kontörle gittim temizlenip temizlenmesinin baktık rahmimin
Sedaaa33 NilAsyaMom tabiki gittim kürtaj olduktan 1 hafta sonra hemen kontrole çağırdı hersey iyi dedi temiz demişti
NilAsyaMom Sedaaa33 beta sıfırlanıyor yavaş yavaş yani. Peki neden betaya baktırdın ? Hamilelik şüphesi mi duydun
Sedaaa33 NilAsyaMom evet onun icin hemde kendimi kötü hissediyordum agrilarim vardı ilk başta bişey filan mi oldu diye korktum 3 tane tahlil verdim beta da vardı yüksek çıktı