Deletedmom7272 Kızlar calpol şurubu açıldıktan sonra nasıl saklıyosunuz? Buzdolabında mı? Dışarda mı? Mutfak çok sıcak oluyo o yüzden içim rahat etmiyo buzdolabına da konmuyo bildigim kadarıyla sizlere sormak istedim
GoGirl Deletedmom7272 zaten acildiktan snr en fazla 3 ay kullanin diyorlar oda isisinda dolapta tutuyorum
Zlg Deletedmom7272 açıldıktan sonra ve kullanılabilirliği etkenligi 3ay diye biliyir ve sonrası atiyorum
Deletedmom7272 Birkucukeylulmeselesi Bisey olmuyo dmi dolapta bi yerde okumuştum dolaba konmaz diye aklımda kalmış ama niye olduğunu hatırlamıyorum doğru mu değil mi onu da bilmiyorum
Birkucukeylulmeselesi Deletedmom7272 valla bir zararını görmedim evin ısısı hep eşit değşl yazı var kışı var ne bileyim bende ailemden öyle gördüm hep dolapta tutar ablalarım koyarım dışarda tutan arkadaşlar da var ama bilemem doğrumu değilmi koymak
Deletedmom7272 Yusuf20 Zlg GoGirl 3 ay olduğunu biliyorum 3 ay olmasını beklemiyorum hatta sadece mutfak sıcak olduğu için dolap dışında durduğunda bozulmuş müdür hissi oluyo dolap derken normal mutfak dolabında mi buzdolabında mı saklıyosnuz
GoGirl Deletedmom7272 mutfak dolabi tabi.buzdolabinda saklanmıyor kutusuna yazmislar ama inatla buzdolabinda saklayanlar var
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom7272 Buzdolapta duruyor ilaçlar. İlerleyen zamanda koridora bir tane ecza dolabı alıp hepsini oraya koyacağım tüm ilaçları. Yükseğe monte ederek.
Medusafer Deletedmom7272 dolaba koymuyorum zaten açıldıktan sonra 1 ay içinde kullanılması lazım yoksa etkisi gidiyor o yüzden şişeyi açtığımda tarih atıyorum bir ay sonra çöpe atıyorum