Tued Oğlum 1 yaşında anneler ve memede uyuyor gece uyanıp ağlıyor meme veriyorum susuyor ..bunu 6 7 kez tekrarlıyoruz gece . Memeyi bırakma zamanı geldiğinde nasıl yapacağım ben nasıl uyutacagim gece meme vermezsem uyanınca napacagim şimdiden canımı sıkıyor bu konu bi yardım edin
Mom4565 Tued 6 aylıkken gece beslenmesini bırakmanız gerekiyor bu durumu yaşayan annerin yazdığına göre doktorunuz size yol gostermiyormus gün içinde emzirmeyi azaltın geceleri de uyanınca emzirmeyin sakinleştirmeye çalışin 1 yaşındaki çocuk açlıktan değil alışkanlık tan uyanıyor emmek için iki çocuğumu da 4 aylık gece emzirmeyi bıraktık doktorum tavsiyesiyle tabi çünkü 6 ve 7 saat açılmadan uyuyabilirler gece beslemesi bebeği oldukça rahatsız ediyor
Sngl1223 Tued aynı durumu biz de yaşyrz 1 yaşına girmek üzere gece milyon defa uyanıyor başka türlü de asla uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım çalışıyorum da ne gece ne gündüz uykum var
tekini Mom4565 4aylıkken gece emzirmeyi nasıl bıraktınız? Bizimki şuan 5 aylık, gece uyanınca babasının onu uyutmasına izin vermeden hemen meme istiyor, yoksa yüksek sesle ağlamaya başlıyor,nasıl bıraktırıcaz bilemiyoruz😓
Mom4565 Tued Üzülmeyin biraz zorlanırsınız ama buraktira bilirsiniz kararlı olun stres yapmayın yeterli
Mervekavves Mom4565 bırakmamız İçin ne yapmamız gerek hangi yolu izlicez ne yapacaz geceleri uyumadan be yedirecez
Mom4565 Mervekavves canım 1 yaşında zaten çocuk ne seviyorsa çorba vs akşam 6 ta bile yese çok az o onu tok tutar inan bana yedikleri sana az geliyordur doymaz diye endişe ediyosundur etme bi lokma da yese doyar doktorunuz söylemiştir bunu size diye umuyorum.. akşam uyutmadan hazırla çocuğu emmemesi gerektiğini söyledi konuş seni çok güzel anlıyor bunu unutma ❤️ gece uyandığı zamanda tekrar uykuya dalmasini sağla koynuna al sev sarıl bı kaç gün pes etmeden devam yap alisacaktir inanın.( Burda yazdıklarımi kafamdan değil çok güvendiğim çocuk doktorumun bana verdiği tavsiyeleri yazdim und uygulayıp sonuç aldım şimdiden başarılar diliyorum inşallah çok kısa sürede sonuç alırsın 😍