[silindi] Merhabaaa Ay aşısı olan bebeklerinizde ne gibi yan etkiler görüldü acaba ben baya stresliyim 😔
Ece-Ege [silindi] [silindi] merhaba, bizim sadece ateşimiz oldu. Ateşini düşürmek için doktorumuz ateş düşürücü ilaç vermişti ondan verdim çok şükür hemen düşmüştü 🙏🏻 Her bebekte olmuyormuş inşallah sizinkinde olmaz 🙏🏻
Egeilknur21 [silindi] benimkinde çok şükür hiç birşey olmadı ama colpol aldım eve gidincede 1 kaşık verdim hemen uyudu gecede rahat geçirdim
Yasemin38 [silindi] bizde hiç.sıkıntı olmadı canım çok şükür. Huysuzluk ateş aşı yerinde ağrı olabilir. Aşı sonrasında durumuna göre 6 saatte bir 1 çay kaşığı calpol vereleceğimizi söylemişti doktor ve ebe. Aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmaması gerekiyor
Asya2 [silindi] bence verme vücudu atese de alışsın biraz bagisiklik kazanır ama cok cikarsa veririsin calpol
Egeilknur21 [silindi] evet bana hemşire hemen bir kaşık ver dedi ateşin çıkmasını bekleme geceyi rahat geçirirsiniz dedi öylede oldu
Elbah Yasemin38 calpol haricinde ne yapabilriiz huysuzlugumuz yok çok şükür, ates 37.2 gördüm bi ara, ne zaman ates var stresi yapmalıyım
Bilgegamze [silindi] aksam 6 7 den sonra ateşi cikmaya başladı 38e kadar calpol vermistim 1 cay kaşığı 4 saat araliklarla.
Elbah Merhaaba hanimlad, bizde bugun olduk aşı 2.ay. 37 oluyor en fazla aşı, ilac vermiyorum. Atesi düşürmek icin ne yapmam gerekiyor, deneyimlerinizi paylaşır misiniz. Gece boyu ates takibi mi yapmam gerekir sizce
Clouds [silindi] gözde sulanma ve çapaklanma oldu sadece. Netira göz damlası kullandık günde 3 kez 1’er damla.
DenizSayerr [silindi] sağlık ocağında oluyor bu aşı değil mi biz 2 ay 3 günlüğüz çağırıcaz dediler çağırmadılar tam olarak 2 ye girince mi yoksa nasıl