arsbusra Merhaba hanımlar, 7 aylık bebeğime alerji testi yaptırmak istiyorum. Nerde ve nasıl yaptirabilirim hangi bölüm yapiyo
Esra3775 arsbusra ilk önce çocuk doktoruna gideceksiniz size yeşil alan açacak sonra alerji doktoruna gidip kan ve deri testi yapılıyor. Her ilde yok malesef ben farklı ile gidip yaptırdım.
Rolria arsbusra 1 yaş altı belli olmuyor %3 ihtimal denildi bize hep inşallah bulunur nedeni bizde çok çekiyoruz alerjiden 😞
Asafeymeninannesii arsbusra Bizim burda bir tek devlet hastanesinde var mesela 😊 182 yi arayarak sorgulayabilirsiniz
Tgbaygn Esra3775 merhaba bu deri testini nasıl yapıyorlar acılı bir test mi oluyoe bebekler için acaba birde bu testleri yaptırınca bebeğin neye alerjisi var neye yok hepsi çıkıyor mu ?
Esra3775 arsbusra yalnız ben mehtap kılıç ile görüşüyorum samsun da mahir bey biraz itici davrandı . Deri ve kan testini devlette yaptırdım sonra mehtap hanımla devam ediyorum
Esra3775 arsbusra mehtap hanıma 400 tl veriyorum 2 ay ücretsiz konuşuyorum gerçekten harika bi doktor tavsiyesi ederim ben corum dan geliyorum samsun a siz şanslısınız
Esra3775 Kqdin düğüm ve çocuk hastalıkları diye geçiyor fakat doktor sec deyince çıkmıyor ben 6 ay önce gitmiştim siz bi araştırın. Bide Alişan hoca var samsun da bide başka bi hastanede bi alerji doktoru varmış onun ismini bilmiyorum ama
Esra3775 Tgbaygn bizim deri testini koldan yaptılar 2 aylık iken çok acısı yok gibi kanda daha çok ağlamıştı. 8 aylık suanda . Küçük yaptirinca genelde çıkmıyor bebeklerde ama bazı bebeklerde çıkıyor bizde hepsi negatif çıktı
arsbusra Rolria popo arası etrafı kıpkırmızı çocuğumun her gördüğümde içim parçalanıyor ya napcam bilmiyorum artık
Rolria arsbusra 😞 çok zor cidden zeytinyağı sürün biraz soğuk zeytinyağı ama açısı varsa alsın biraz kalsın sonra fazlasını alıp iyice yedirin umarım şifa olur 😞