Ays7140 Arkadaslar 50 gunluk bebegim var gece 2 3 sefer kalkiuor sabahta 6 da uyaniyor sonra geceye kadar toplasan 2 saat uyumuyor bu cocuk uyuya uyuya buyumeyeck mi bir terslik mi var ilk cocugum yardimci olursaniz sevinirim
DuruK Ays7140 normal canım benim bebeğim de 6 aylık o bile çoğu zaman 2 kere kalkar. Bi gece 3-4 gibi bi sabah 6
Ebruliuy Ays7140 canım 4 aylığız daha yeni 2 3 kalkmaya indik senin zamanların da 7kez kalkardım bazen sık acıkıyorlar daha çok ufak .
endegerlimoglumm zamane çocukları böyle ne yazikki uyumuyo. böyle uyumuyo diye katrilyon post acilmistr 😂
Ays7140 Prenses0909 bende gün icinde halim kalmiyor artik ben bunkadar dayanamiyorm uykusuzluga yavrum nasil dayaniyor anlamiyorum
BelisM esgc gece 4 yazısını görünce yazmadan edemedim😅 ilk iki ay boyunca aynıydı bizimde 4e 5 kala bile uyumazdı en erken 4 bazen 5-6🙄 ne zaman ki ayakta sallamaya başladım (ki asla ayakta sallamam diyordum)uyku saati değişti 1-1.30 gibi uyuyo.gece de hiç uyanmıyo.
esgc BelisM ben de asla ayakta sallamam diyorum ama yakında onu bile deneyebilirim 🙈 çok garip bi uyku düzenimiz var 😱
esgc BelisM ben de asla ayakta sallamam diyorum ama yakında onu bile deneyebilirim 🙈 çok garip bi uyku düzenimiz var 😱
Ays7140 BelisM bende asla ayakta sallamam diyordum mecbur salladım artık oda ise yaramiyor salliuorm uyuyor 5 10 dk sonra hop uyaniyor