Ogulcan Hatice3443 sarı kantaron yağı canım her altını açtığında yıka poposunu kurula sür hiç bir şey kalmaz canım bizim süt alerjimizden dolayı pişiğimiz çok oluyor 1 numaralı kurtarıcımız
Newmom3480 Penaten Hatice3443 aleo vera, hametan (sarı) zeytinyağı denedikten sonra bile geçmeyince Penaten diye bi pişik kremi geçirdi. Tam bir ay pişik derdini çektikten sonra.. krem e bebekte satılıyor.
Hatice3443 Ogulcan antibiyotik ten sonra oldu bizim pişiğimz yaraya döndü hiç durmuyo hemen denim teşekkürler
Ogulcan Hatice3443 ayyy kıyamam seni çok iyi alıyorum alerjimizden dolayı çok çektim Harmanyeri diye bi marka var aktarda yada netten bulursun canım poposunu yıkayınca sür güzelcene İnan başka hiç bir ürün kullanmazsın doğal ve sarı kantaronun hücre yenileyici özelliği var
Hatice3443 Ogulcan çok teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum ateşti enfeksiyon du derken şimdide pişikle mücadele ediyorum nabıcamı şaşırdım artık inşaallah bizede şifa oolur😊
ahk Hatice3443 bilmiyorum bize bir tanıdığımız vermişti. Bir sorun isterseniz. Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde satılıyor
lilbabymom Hatice3443 benimki de geçmiyordu. Hamazinc kullandım fito krem kullandım etki etmedi. En son altını her açışımda yıkamaya başladım poposunu ve tam 1 günde pişikten eser kalmadı. Mutlaka öneririm
Hatice3443 lilbabymom popsunı sürekli yıkıyorum her bez değiştirildiğinde ama bugün iyice kötüledi kıyamam ağlıyo sürekli
Sibelkerim Ama her altını değiştirdiğinzde poposunu kurutup öyle altını bağlayın pişik olmasını engellersnz peçete ya da mendil kullanabilrsnz
Gokcen_26 Hatice3443 bize travozol iyi gelmosti . Aksam sonuyo sabah azgin azgin oluyodu oyleyse tavsiye ederm
Elifcinargul Sudocrem kullanıyorum çok şükür hiç sorun yaşatmadı üstelik tuvaletini yapamadığı İçin çok ıkınmaktan nerdeyse yara oluyordu bu kremle kurtardım. Pahalı gibi ama yoğun olduğu İçin uzun süre yetiyor
Hatice3443 Elifcinargul sudocrem kullanıyorum ama fayda etmedi hafiflerde etkili ama bizimki baya yoğunlaşıp iltihaplı hale geldi geceden sabaha