Efemin_Annesi 6 aylik olduk formül mama kullaniyor 5.aydan beri ek gıdaya basladık acaba formül mamayı hala devam ettirmelimiyim versemde ne kadar sıklıkla vermem gerekir
DogaLina Efemin_Annesi ana ogun hala mama seklinde ilerlemeniz gerekiyo. ek gida sadece tadimlik ve ara ogun. karin doyurucu degil. mumkunse 2 yasina kadar verilmesi uzmanlar tarafindan oneriliyo. benim kizimda mama ile buyudu 1 yasinda kendi istegiyle kesmistik.
Candanotemm Efemin_Annesi tabiki devam etmelisiniz ihtiyacı olan tüm besinler anne sütü gibi olmasa da var. Ek gıdayla hepsini tamamlayamazsın. Kızım 8 aylık gündüz asla mama kabul etmiyor gece veriyorum.
Efemin_Annesi Normalde aptamil kullaniyordum artik hersey pahalandi bebevita varmis hem uygun yorumlarida guzel ebebegin alsammiki acaba 6 ay hep aptamil kullandi
Candanotemm Efemin_Annesi her bebek her mamayı içmiyor valla kaç çeşit mama alıp çöpe attık bilseniz. Bence bebeğiniz için parasını göze alın damak tadı hassas oluyor yani.
Metehan123 Ben de kesmeyi dusundum ama sonra ek gida doyurmuyo yedigi miktar belli sonucta devam edicem en azindan bi 10 aylik olup da herseyden yiyene kadar