Uykulu_anne0 Merhaba annişler bu güzel sıcak günlerde 🌞 dondurma 🍦 yemek istiyorum fakat sürekli sen emziriyorsun sütünden geçer 🍼çocuk hasta olur 😷 diyorlar böyle bir durum söz konusu mu ya süt soğukmu oluyor çok saçma 🤔
meltemineLduru Uykulu_anne0 valla ben her akşam yiyorum canm 😁 hersye bsey dyolar🤷♀️ yaz günü dondurma da mi yemiyek😏
Ayaniz Uykulu_anne0 ilk defa böyle birsey duydum bida dondurma yedigimde sütüm soğuk mu diye bakıcam😂😂😂 sacmalık yiyin ya gönlünüzce
Meryemeness Uykulu_anne0 bana da dediler ben yedim yiyorum da çok şükür bişey olmadı ye gitsin anam bacım 😂
Uykulu_anne0 meltemineLduru Ayaniz inci1 Thesra Meryemeness ohh rahatladım vallahi 😬 teşekkürler güzel anneler 💚
Serap5252 Uykulu_anne0 bir oturmaya yatım kilo yiyorum bunu nasıl bir beyin söylüyor ya o zaman soguk suda içmeyim ? Çok saçma anne sütü her zaman sabit ısıdadır
PelinKaraca Uykulu_anne0 çorba içince de kaynar olcak o zaman süt 🥴 ye canım ya kim dediyse saçmaamış 😀😀
Senayyy Bi bitmeyecekmi bunlar Allahım ya bi salıverin biz Anneleri ya bi rahat bırakında az ötede oynayıverin yaaaa 😬😬 ye gitsin Allahın izniyle bişey olmaz süt herdaim aynı ısıdadır...