Serap278 Merhaba anneler kızım şuan 4 aylık oldu hiç anne sütü almıyor sadece mama ile besleniyor ek gıdaya ne zaman geçebiliriz sizler ne zaman başladınız ?
laliko35 Serap278 kızım 4 ay 23 günlük 4aylik doktor kontrolünde doktor 5.ay da tadimlara başlayacağız ddi hem mama veriyorum hem anne sütü
Adaduygu Serap278 biz hep mamayla beslendik doktorumuz 4,5 aylikken yavastan yogurt ve sebze ile basla 3 gun kurali ile dedi ama mutlaka doktorunuza danisin
Danerys Serap278 bizim de 10 gün var ben 1 haftadır kaşık maması veriyorum. Kaşık mamalarından başlayabilirsiniz. İsterseniz.
Gamzetsn Elemim Havuç patates kabak brokoli haşlayıp püre yapıyorum muz avokado veriyorum sütle bisküvi eritip veriyorum bugün mercimek çorbası verdim 1 kase yedi sebze çorbası vs
Serap278 Adaduygu canım bir doktor başla diyor diğer doktor 6 aydan önce sakın başlama diyor hangisine uyucam şaşırdım
Merveay933 Gamzetsn 4 aylık bir kase yiyebiliyor mi ya etraftaki kişiler.yok diyor bana hep benim kızımda haftaya 4 aylık olcak mamayla besleniyor sadece bakalım ben napcam
Adaduygu Serap278 yani bu cok hassas bi konu doktorlar arasinda celiski olmasida ayri bi guven sorunu olusturuyo tabi bence en dogru karari bebeginizin sinyallerinden de anlayabilirsiniz