Asleres BalliGunesimm havuç falan verebilirsin eline damağını kaşıması rahatlatlamsı için ama çok huzursuzda bence calpol ver en azından ağrısı dinsin ( ben çok huzursuz olduğu zaman öyle yapmıştım diş çıkartma döneminde )
Mlsndmr BalliGunesimm bir kaç ağız mendilini düğümleyip buzluğa atın ama epey donmali hatta geceden atsanız daha iyi bebeğe verince rahatlama hissi veriyor mama kaşığıyla da yapabilirsiniz bir de yeşil soğan verebilirsiniz ama dikkat edin koparıp yutmasin jellerin ilaçların yerine
BalliGunesimm Asleres daha 5 aylık yeni olacak ondan veremiyorum havuç ağrı kesiciyece alışsın istemiyorum
Fatma13_ Benim oğlum da emmeyi bıraktı resmen.. Kesici dişleri çıkarıyor şimdi. Perişanım… Bi de grip olduk ailecek 🥺 8 aylık, her şey birbirine girdi..
SevdAyaz 2ci dişi patladı tetagil veriyorum tamen bitkisel ve 9 tane karanfil hamakta ezip 2 kaşık zeytinyagı koydum bir gün oda sıcaklığında bekledi dolaba koydum onu sürüyorum çok iyi geldi bize☺️
Mlsndmr BalliGunesimm çok şükür bizde öyle bir etkisi olmadı ama mesela sey yapın direk biz değil de dolaptan serin meyve sebze verebilirsiniz çünkü ciddi bir hararet yapıyormuş o patlatma evresi