Bsancak 3 hafta once bebegim bronsit oldu akcigerlerine inmis oksuruk ve hapsuruyordu normalde hapsurmalari jormal ama icime bi suphe dustu hastaysa bile erkenden gotureyim agir atlatmasin dedim gittim ki bronsit olmus sadece usutmeyle olmuyor etrafinda oksuren hasta olan birileri varsa ondan bulasmistir bide salgin var suan cocuklar arasinda zaten benimde kardesimden gecti kızıma. Normalde hastaneye yatiricaklardi fakat bi hava aspirator igne tedavisi uygulayalim duzelmezse yatiririz dediler tamam dedik. 3 gun hastaneye git gel yaptik hava burnunu aspire ve akcigerleri icin igne yaptilar ayrica bizde evde hava verip burnunu aspire ettik he birde antibiyotik kullandık. 5 gun sonra havayı kestik sadece burnunu temizledik burun temizligi cok onemliymis. o geniz akıntısını temizleyip durdurunca iyilesmeye basladı. Suanda şükür atlattık ama cok zordu. Sizde daha ilerlemeden gidin ben hemen goturmeseydim kesin hastaneye yatirilirdi. Hemen tedavi ettirin daha cok kucuk. Hastanede tedavi uyguladiklarında aspire ettiklerinde cok agliyorlar ama daha sonrasinda cok rahatliyorlar