izmirlokma Kizlar cigit markasinin urunlerini kullananlar var mi aramizda? Tereddutte kaldim urunleri nasildir diye..
maras46 izmirlokma ben de kıyafetle ilgili bi post açmıştım baya önce @Zuhallkahraman cigitin kiyafetlerinin dikkatini çektiğini deneyecegini söylemişti, posta gelirse ogreniriz
izmirlokma maras46 Fiyatlar uygun geldi bana ama %100 pamuk olmasina ozen gosteriyorum bir kac urun gordum pamuk yaziyor fakat guvenemedim daha once hic alisveris yapmadigim icin..
Zuhallkahraman maras46 henüz alma fırsatım olmadı açıkçası. Doğrusu beğendiğim bir kaç parçanın bedeni yoktu
izmirlokma plakayerli kaliplar nasil peki internetten siparis vermeyi dusunuyorum aya gore versem tam mi oluyor?
izmirlokma September08 kaliplar nasil peki internetten siparis vermeyi dusunuyorum aya gore versem tam mi oluyor?
izmirlokma Mrv38 kaliplar nasil peki internetten siparis vermeyi dusunuyorum aya gore versem tam mi oluyor?
Mrv38 izmirlokma ben ayına göre sipariş vermiştim tam kalıp ama bebeğinizin kilosuda önemli ben yazın müslin tulumlarından almıştım çok iyiydi
September08 izmirlokma kaliplari tam evet muslin ya da pamuklu urunleri var ben daha cok muslin tulumlarini kullandim ve oldukca memnundum