elcn4139 4 ay 22 gunluk oksuruk var balgamlı prospan surup veriyorum 1 haftadir geceleri uyumuyor. atak bitmid sozde ama 5. aya giricez sanki yeni basladi
Candanotemm elcn4139 kızım da bronşit oldu öksürük burun tıkanıklığı ne arasan var. Sarımsak ezip zeytinyağıyla bekletip ayaklarının altına sürdüm öksürük burun tıkanıklığı bitti şükür. Ama ciğerleri dolu hava veriyoruz
Alyakerem23 elcn4139 2yasında kızım ve 7yasında oğlum ikiside hasta 1bucuk aydr cekiyorz valla ne illet bişymiş bu öksürük
Brfn elcn4139 1 yemek kaşığı kadar tereyağ eritin. Eriyen yağın içine göz kararı çok değil.pekmez karıştırın günde 2 3 tatlı kaşığı ılık ılık içirin ben öyle geçirdim bebegimin öksürüğünü.. inşallah şifa olur
Candanotemm elcn4139 balgam atamaiyor evet bizde de o sorun. Mutlaka doktora götürün ben ihlamurla falan cozerim diye erken goturmedim pişman oldum
Brfn elcn4139 pekmezin bir zararı olmadığını söylemişti doktorumuz.. yine siz kontrollü verin ben 4 aylikkende vermiştim yaz gribi olur gibi olmuştu öksürük baslamisti o zaman vermiştim bende
Brfn elcn4139 konu bebek olunca korkuyoruz haklısınız.. sizi zorlayamam ama ben vermiştim mecbur kalınca o halini görünce bi umut diyip.. bide bebekler icin viks var onu topuklarina sürüp çorap giydirin oda ise yariyo