Ardahsyn Engzlvt 7 ay oldu doğum yapalı Dikkat ettim eski kilomdan aşagıya bile düştüm 75 den 55 düştüm
Candanotemm Engzlvt ben ne yapsam olmadı veremedim 25.kilo fazlam var resmen hayattan soğudum. Arkadaşım çay kullanıyordu onu görünce aldm emzirmedigim için denedim. Kızım da 8 aylık zaten. 14 günde 5 kilo gitti devam ediyorum iştah kesiyo tatlı hiç yedirmiyor.
newmomdady Engzlvt bünyeyle alakalı 51dim 75le doguma gittim hic bisey takmadim gobek suan eskisi gibi kalmadi yememde yiyom bol bol
SimaBeste Vallahi canım yemene dikkat etmezsen korse falan zayiflatmaz, yemene dikkat edersende zaten zayıflarsin korseye gerek kalmaz
fistikli_gaymakli_baklava Candanotemm Evet bunu eşimde kullandi14 kilo verdi iştah kesio 3 gün yemek yemedigini biliorum sadece çay içti ama ne kadar sağlıklı kilo verdirdigi düşündürücü bırakınca geri almaz mi acaba birde herkes kullanıp şu sıra cevremde
Ardahsyn Engzlvt valla canım ekmek yemedim hamur işi yemedim sadecebulardan uzak durdum pilav da tabi gerisini bol bol yedim bol su içtim