Melodi2626 Afyon Dinar da 2kardeşin tecavüz eden birini hamile bırakan daha sonra ikisini de öldüren abi bu nasıl insanlıktır ya
Sarekuzu_19 Melodi2626 İlk baş galiba yanlış yazmış aniden yazacakti heralde dedim keşke öyle olsaydı migdem bulandı ne günlere geldik insan kardesinede güvenemeyecekse kopsun kıyamet
lanadelmiyav Ayy haberlerde gördüğüm yetmiyor gibi bir de burada görüyorum. Kötü oluyorum ya böyle şeyler okuyunca. Bütün bir günümü etkiliyor. Allah o adamın belasını versin.
Akcabeytas Allah belalarını versin böylelerinin yemin ederim elime verseler deşerim bu nasıl insanlık ya
Rubab_Mommy Melodi2626 bi an okuyunca acaba aniden yazmak istedide n yerine yanlişlikla b yazdi sandim🤦♀️insanligin sonu nereye gidiyo.Başimiza taş yagacak
dinle_beni_bi Melodi2626 bunlar neden yaşanıyor anlamıyorum. Hani kardeşin kardeşe nefsi uyanmazdi. Ya artık anne mi bı halt yedi de çocuklar başka babalardan diye düşünür oldum. Allah’ım midem kaldırmıyor bu durumu
Zuhallkahraman Melodi2626 bu nasıl insanlıktır ya İnsanlık bunun neresinde? Şeytan oturmuş bu canavarların yaptığını hayretle izliyordur. Cehennem odunu olsun inşallah…
Wolverine Melodi2626 İnsanlık? İnsanlar iç guduleriyle hareket etmediği için insandır. O insan değil. İcerde de ona layikini yaparlar inşallah.
1cicek1bocek Melodi2626 Allah sonumuzu hayr etsin dünya ne biçim hale geldi çocuklarımızı nasi bi dunya bekliyor Rabbim bütün çocukları esirgesin insaAllah ayaklarına taş gozlerine yaş değmesin.