Gizemlibirisi Mom544154 hepsini yiyor musunuz ya artmıyor mu. Yada ben mi tek çeşit yemeyi seviyorum bilmiyorum 🤷♂️ 🤣
Mom544154 Gizemlibirisi gözüm doymalı önce tek çeşit beni kesmez🤣 şaka bi yana oğluöda ek gıda aldığı için çorbayı ona yapıyorum. İki gün yetiyor bu yemekler bize. Günlük yapmayı sevmiyorum çocukla zor oluyor
Gizemlibirisi 2cocuk_1anne_ ben haşlayıp didikliyorum içine az bişey pirinç atıyorum. İster salçalı ister yogurtlu
Gif Nefeshiramm ezogelin çorbası ve patatesli börek yapıcam inşallah aslında Belen tava ve pirinç pilavı yapacaktım dün tavuk olunca menü değişti 😄
Gizemlibirisi Mom544154 Hee anladım. Eşimde bende tek çeşit yiyebiliyoruz da ondan dedim. Tabi misafir gelince Bi kaç çeşit oluyo 🤣 tek çeşit dediğim de işte sulu yemek pilav salata turşu ayran gibi. Ama mesela dolmanın yanına makarna değişik geldi 🤣
Mom544154 Gizemlibirisi ee sulu yemeğin yanına pilav yapıyormuşsun. bende dolma tek kalmasın diye makarna yaptım fazla bi çeşit yok yaptığımda nesi değişik🤣🤷♀️
Gizemlibirisi Mom544154 hani ikisi de katı yemek ya ondan dedim kız 🤣 tabi zevk meselesi. Bizde biraz farklı sofra. 🤣
espiri Nefeshiramm kuşbaşılı kabak yemeği sulusu yaptım yanına da bi pirinç pilavı turşu ayran tamamdır 🥲