Zeynep-hazar Merhaba hanımlar; oğlum 2 yas 6 aylik suan gebeyim 6 aylik . Oğlumun adi Hazar 2.bebegimde erkek ama isim bulamıyoruz. Sizce ne koymalıyız Hazar adının yanına hangisi yakışır? Tavsiye öneri alirim
Eda98 Zeynep-hazar bir kizim var afi hüma oğlum olursa ben de hazar ismini koymayı düşünüyorum güzel isim ve uyumlu 😊 hasanda güzel biraz eski bir isim ama hasan efe olabilir
Cinarerden_5 Zeynep-hazar 5 yaşında oğlum var ismi Çınar ikinci oğluma isim arıyorum Çınar a uyumlu tek isim Hazar diye düşünüyorum 😀 Hazar , Çınar bana uyumlu geliyor Çınar koyabilirsiniz bende Hazar ismini koymak istiyorum eşimi ikna edebilirsem🙃🤪
tugbahy6 Neden uyumlu olsun istiyorsunuz ki ben bu fikri anlamıyorum onlar doğduğu andan itibaren bir birey ikisi ayrı bir kişi ömür boyu yapışık ikiz değil ki ? ayrı ve daha güzel bir isim düşünebilirsiniz
Zeynep-hazar tugbahy6 esimin adı Hakan oğlumun Hazar çok hoşuma gidiyor bu yüzden fikriniiz belirttiğiniz icinde tesekurler
Tuba Zeynep-hazar benimde iki oğlum var ikisinin de ayrı ayrı isimleri var alakasız ☺️ Bence illa uyumlu olsun diye şartlamayın kendinizi💙 oğlumun birinin adı Sarp diğeri Kuzey Eymen. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.☺️
Zeynep-hazar Tuba oğlana kalsa fatih selim istiyorda ben pek hoşlanmıyorum babasına kalsa dedesinin adın koyacak🤣