Bilgegamze Bebegime 3 gun once yoğurtla ek gidaya basladik yogurdu sevdi. Balkbagina geçtik asla agzina bile almiyor hepsini tukuruyor agzini acmiyor agliyor kalkmak istiyo sandalyesinden nasil ilerlemem gerekiyo siz ne onerirsiniz tecrubeli anneler
Yasemin38 Bilgegamze yemek istemediğini zorlama başka tadıma geç sonra yine verirsin o istemediğini https://resimyukle.io/r/MrXyQtkKd4 biz bu liste ile başlamıştık yardımcı olur belki sanada
Wanderlust Bilgegamze eger bir besini reddederse zorlamayin birkac gun sonra tekrar sunun diye oneriliyor zorlamayin henuz tadim zaten zorlamaniz onu ek gida surecinden uzaklastirir
Bilgegamze Yasemin38 teşekkür ederim doktorumuz da hemen hemen ayni seyleri söyledi zaten ama herkes tadim sürecinde genelde yiyorlar diuo benimki agzini bile acmiyor.daha dogrusu esref saatini bulamadim herhalde ben. Doktor ilk uykusuyla son uykusundan sonra dene ve tok olmasin demisti aynı şekilde yapiyorum ama olmadi
Bilgegamze Wanderlust teşekkür edrim zorlamıyorum zaten ama hemen de almiyorum sandalyeden alışması icin
Yasemin38 Bilgegamze canım kaşığın ucuyla dahi alsa kărdır. Doyumluk değil zaten tadımlar. Sıvı beslenme sonrası katı şeyleri çiğneme yutma öğürme refleksleri ile alışması. Tok olmasın tadım öncesi uyku sıkıştırmış olmasın