hilalistan1 Kızlar 17 gün önce normal doğum yaptım. Suni sancı ile başlatıldı doğumum ve açılmam çok yavaş ilerlediği için epidural aldım. İlk bi hafta çamaşır sepeti kaldırmak gibi bi kaç ağır iş dışında pek ayağa kalkmadım. Ama 7.günde bi anda kalçamın tam üstünde belimin altında bi ağrı başladı ki Allah düşmanıma yaşatmasın. O günden beri yataktan desteksiz kalkamıyorum, yatağımda dönemiyorum, yürürken belime bişey batıyo hissi beni topal yürütüyo ve otururken kalkmam resmen işkence oluyo. Fizik tedavi ve ortopedi ye gittim ama bebeğim çok küçük olduğu için film mr çekmediler. 3 ay katlanacaksın dediler. Ama bu acıya ağrıya 3 ay katlanmak çok zor. Benim gibi daha önce bu ağrıyı çeken ve çare bulan varsa benimle paylaşsın şimdiden Allah razı olsun. Bebeğime herkes gibi bakmak istiyorum ama bu halde sanki eksik bakıyomuşum gibi hissediyorum. Rabbim kimsenin sağlığını elinden almasın.
Mermaid hilalistan1 canim epidural yapilirken bir problemmo oldu acaba,bende epidural normal dogum yaptim ama hic boyle agrilsrim olmadi,epidural kaynakli olabilir
AslanDeniz hilalistan1 normal Doğum sonrası fıtık oluyor malesef teyzemde dogumdan sonra fıtık oldu 2. Yı doguramadı sezeryan oldu
Heraninannesi Bende spinal sezeryan oldum 17 gün önce bende sizin gibiydim banyoya girdiğimde ağladım resmen eşim tuttu oturttu banyo bile yapamadım. Yatakta dönemiyordum bebeğime bakamıyorum diye ağlıyordum ama şimdi çok şükür geçti yürüyorum gezmeye gidiyorm. Geçer inşallah sizinki de tez zamanda zor birsey normal yap diyorlar ama her ikisi de zor
hilalistan1 Heraninannesi kendiliğinden mi geçti peki sizinki. Doktora gittiniz mi gittiyseniz ne dedi acaba ?
hilalistan1 Mermaid gittiğim doktorlara sordum ben de ama epiduralden değil dediler. İnşallah geçici bişeydir.
Defnesemina Bende siyatik sinir sıkışması olmustu bende yuruyemuyordum bile igne vurdular mecburen bir de krem suruyordum surekli bir ayda gecti
Defnesemina hilalistan1 iki saat emziremedim canim iki saatten sonra sutumu sagdip 5 er dk sonra emzirder dpktor öyle demisti
Heraninannesi hilalistan1 evet kendiliğinden geçti ama hala ara ara ağrım oluyor kambur şekilde yürüyorum bazen bazende hiç birşey olmamış gibi her işimi yapıyorum bel ağrım oluyor genelde