Ozgdfn Yasanixxx geçmiş olsun bizde şuan koronayiz.11 aylık bebeğim var muhtemelen oda geçirdi. Evin içinde hep maskeliyiz bol bol meyve tüketip yemek yemeye çalışıyoruz. Vitamin alıyoruz sıvı tuketiyoruZ. Allah şifa versin inşallah
Cennet-Kokulum Yasanixxx Korkmayın bebekler daha çabuk atlatıyor benim oğlum da 10 aylıkken korona olmuştu grip gibi atlattı çok şükür size de çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
bbosphorussss Yasanixxx çok geçmiş olsun canim.insallah hemencecik hafif atlatirsiniz. Belirtileriniz ne
BirAnneBirBebekkkKk Yasanixxx benimkide korona oldu suan cok korkuyotun atesi var 😔 allah yardimcimiz olsun nasil bi devre denk geldi cocuklarimiz
Goktugunannesi07 Yasanixxx çok geçmiş olsun öncelikle. Bende 4 aylık bebeğimle covid geçirdim 3 ay önce. Sakin olun bebekler bizden daha rahat geçiriyor benim bebeğimin sıkıntısı toplamda 3 4 gün sürmüştü ben çok daha zor geçirdim. Önerilerim d vitamini kullanıyorsunuz dur bebişe zaten sakın ihmal etmeyin devam hatta sizde kendinize uygun bir d vitamini edinin. Bol bol emzirin. İshal yapmıştı benim bebeğim de covid doktorumuzun önerisiyle prebiyotik damla başladık oda kesildi çok şükür. Ağrısı sızısı çok olduğunu anladığınızdada parol veya calpol şurup verebilirsiniz rahatlaması için. Emziriyorsanız zaten biz ilaç kullanamıyoruz biliyorsunuz sadece parolla ve d vitamini takviyesiyle idare ettim ben.
Aselllll Yasanixxx gecmoş olsun korkmayın benı yenı atlattım bebegım ıyi cok şükür ona gecmedı maske bıle takmadım korona olduğumu bilmiyordum sonradan ögrendık ama bısey olmadı
Grace22 Yasanixxx Benim bebeğimde 5 buçuk aylık bizde korona olduk çok şükür şimdi iyiyiz 2 gün sürdü Allah’tan çabuk atlattı
Deletedmom_13 Yasanixxx Şuan 3 aylık bebeğimle covidiz. 9. Günümüz. 3 aylık minicik kuzum bile rahatça atlattı 3 gün sıkıntısı oldu. Ben daha ağır atlattim. Bol bol C vitamini tüketin sağlıklı beslenin bebeğinizi sık sık emzirin. Ona da sağlıklı besinler verin meyve falan. Eğer bebeğinizde kötü bı durum hissederseniz hemen covid acile başvurun. Acil şifalar
MaiveSiyah Ben doğum yapalı 10 gün oldu. Bugün testim pozitif çıktı ki tahminim 4,5 gündür koronayız. Ateşim vardı ama mastit sandım meme ağrısından. Ne yapıcam ben bilmiyorum
MaiveSiyah Ben doğum yapalı 10 gün oldu. Bugün testim pozitif çıktı ki tahminim 4,5 gündür koronayız. Ateşim vardı ama mastit sandım meme ağrısından. Ne yapıcam ben bilmiyorum
Goktugunannesi07 BirAnneBirBebekkkKk Ateşle başladı gece yarısı ateşini düşürüp ertesi gün doktora gittim gittiğim günde çok mızmız ve huzursuzdu. Doktor pcr testi istedi nasıl dedim şok oldum küçücük bebek olamaz dedim doktor yenidoğanlarda bile çok sık görüyoruz olmaz deme oluyor dedi. Zaten ertesi gün pozitif olduğunu öğrendim. 3 4 gün boyuncada huzursuzluğu devam etti daha sonra bitti çok şükür.
Meloo67 Yasanixxx bi hafta önce 3 aylık bebeğimle geçirdik yüksek ateşle öksürüğe neden oluyor çocuklarda emzirin bol bol başka hiç bi tedavisi yok Allah şifanızı versin insaAllah