Sehnurr Kızlar bana anason çayı iç hem bebek rahat uyur hem gazı gider gece yatmadan önce dediler dün akşam içtim çocuk 12 den beri uyuyor tabi ben uyandırıp emziriyorum emiyor tekrar uyuyor acaba çaydan dolayı mı böyle uyuyor normalde gece durmazdı
bala86asel Sehnurr evet canım çay rahatlatmıştır bebeğini bende içiyordum ama günde 2 bardaktan fazla içmeyin diyorlar ben 1 bardak içiyordum ne olur ne olmaz diye
Sehnurr bala86asel bende dün sadece akşam bi neskafe fincanında içtim ama böyle uyumazdı çocuk korktum 😊
bala86asel Sehnurr yok korkmayın fazla içmeyin yeter Allah yardımcımız olsun bizde geçtik bu yollardan 14 aylık halen gazı var geceleri uyumaz
gamgun zeynepbalci aktarlara sorun veriyorlar hemen. Aynisi bna da olmuştu bn de cok korkmstm. Evdekiler de bna kzyordu uyusa bi dert uyumasa bi dert ne istyosn sen bu cocktan diye😅
Sehnurr zeynepbalci normal anason çayı dedik aktara bize verdiler bi tutam atıyon sıcak suya 3 5 dk bekliyorsun içiyorsun
Sehnurr Purpura26 rezene de var onu da süt artsın diye iç dediler habire bişeyler alıyoruz ama içmeye fırsat olmuyor o zaman hepsini karıştırayım
Purpura26 Sehnurr Benim eşimde ben emzirirken almıştı aktardan. Saolsun bilememiş 1 kg 1 kg almış 😅 1 yıl içsem bitmez dedim.
Denizzz88 Sehnurr ben ilk zamanlar içiyordum papatya,anason,rezene,melisa hepsini karıştırıp ama yenidoğan zaten habire uyuduğu için o etkisini pek anlamamışım bayadır içmiyordum yaptım şimdi tekrar içtim bakalım gece yine 2 saatte bir kalkıcaz mı görelim 😂😂
zeynepbalci Sehnurr tamam canım bn de yıldız anason var da o mu dedim o ne işe yarıyor bilmiyorum da 😂😁
tubbaaa Sehnurr evet canım anasonlu rezeneyi karıştırır içerdik bizde kolikti oğlum kurtarıcım olmuştu o çay 🙏