Umutsinem Bebeğimi sünnet ettirmek istiyorum devlet hastanesi yapmıyormuş özel hastanelerdeki ücretleri biliyor musunuz?
Umutsinem Umutsinem esencan hastanesi 950 dedi çok fazla geldi bana uygun olan bir hastane var mı bildiğiniz
elfen Umutsinem kim dedi yapılmadığını? biz devletten randevu aldık, nisana randevu verdiler. hangi ilçedesiniz siz?
Yusufagahinannesi Umutsinem 950den aşağı yapan yer ne kadar güvenilirdir ki 950 bile çok çok az genelde 1500 civarı her yerde
Bortubocek Haselmir cocuk cerrahisi mehmet bey yapti.. Memnun kaldim ben uygun fiyata fazla ilgi beklemiyordum ztn acikcasi.. Girdik uyusturdu emzir dedi..sakinlesti bebek 40 dk da uyuştu..sonra hemen kesti yapti bitti..bidaha kontrole fln gitmedik.. Parol surup ve kremler verdi.. 1 gun inleye inleye uyudu..2.gune tamamen iyileşti…yarasinin iyilesmesi 10 gunu buldu..dikisleri 1 ayda dustu
Umutsinem elfen Esenyurttayım. Bütün devlet hastanelerini aradım pandemiden dolayı yapmıyoruz dediler. Hangi hastaneden aldınız?
elfen Umutsinem kartal lütfi kırdar şehir hastanesinin yakacıktaki çocuk hastanesinden aldık. çocuk cerrahı yapıyor sünneti.
BurcuKucuk Umutsinem ben çok memnun kaldım. 23 aylıkken yaptırmama rağmen ( oğlum çok aşırı hareketli hiç durmaz yerinde ) 4.günde çok rahatladı , 1 haftada tamamen iyileşti. Koltuk, masa tepelerinde gezmesine rağmen çok şükür sorun yaşamadım
Kubrasolmmaz Umutsinem ben özelde yaptırdım İstanbul’da Prof doktor Salih selman hocaya Fatih’teydi yeri oğlum 4 aylıktı galiba 400 tl yaptırdım Allah razı olsun 1 gün bile ağlamadan hemen iyileşti çok şükür iyiki diyorum gerçekten kanama vs de olmadı şimdiden hayırlı olsun
Paradiseeeee Kubrasolmmaz unun bende ona sğnnet yaptırım 3.5 aylıktı benim oğlan geç uyuştu sanırım uyulmadan kestiler çok agladı ilk gğn hele her çişini yaptığında nasıl ağlıyordu 2.3 kere dolu dolu işedi gece rahat yattı şükğr ertesi gün herşey günlük gülistanlıktı Eylül’de yaptırdık bizde 500 tl olmultı fiyatı
MerveAlaca67 elfen nisan ayına mı randevu verdiler neden o kadar geç kaç aylık oğlunuz ben de pendik devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum perşembe doktora götürcem acaba bize de mi o kadar geç randevu verir benim amacım zaten dört aylıkken yaptırmak yani o kadar geç olursa yaptırmamki
iki_prens_annesi Basaksehirde klinikte yaptrdik bizde 600 tl nakit 650 tl kredi kartli dr alparslan kus bey