hobby_catolog_hk sleppy 5 numara kullanıyorum geceleri alrı ıslanıyor bebeğimin. kaçırmayan bez önerirmisiniz ne kullanıyorsunuz ?
Esinnnnnn hobby_catolog_hk bende sleppy 5 numara kullanıyorum sürekli sızdıyor bu sefer paddlers aldım bı ara kullandım memnundum tekrar basladim
ssnnmm hobby_catolog_hk prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma olmuyor 9gibi bağlıyorum sabah8-9gibi değiştiriyorum tamamen dolmuş olsa bile kuru oluyor bebeğimin cildi.gün içinde kullanmak fiyat olarak zorlarsa 1paket alıp sadece gece bağlanabilirsiniz
hsrt90 Baby turco olsun sleepy natural veya sleepy bunlar gercekden gece boyunca islak birakiyor gece bezi olarak pirima aktif bebek kullanabilirsiniz ben cok memnunum hemde alti kuru kaliyor
etipuf hobby_catolog_hk ben prima premium care kullandım hep bir arkadaşın önerisiyle A101 de satılıyormuş BEBEM NATUREL verdi 1 gün boyunca denedim hoşuma gitti 1 pkt aldım kullanıyoruz şuanlık hiç problem yok , tavsiye ederim
Ozge8_ hobby_catolog_hk bende slepyy 5 numaraya geçtim natural kullanıyorum gece hıc altını almıyorum bez o kadar doluyor ki Bi tane bile taşma yapmıyor