Mbal bebegim kolunu cekiyordu yukari dogru gecenlerde, dedim bir cocuk noroloji doktoruna gorunelim. Amerikan hastanesine gidiyoruz orda guvendigimiz bir cocuk noroloji doktoru da ayni su sekilde soyledi, asla rezene ihlamur anason bal vs vermeyin. Hicbir bitki cayini ne icin emziriyorsaniz ne verin. Gecenlerde acil olarak bal anaflaktik sokuna girmis bir bebek geldi dedi. Rezene ve anason veriyormus bir kadin bebegine cildi kizarmata baslamis endoskopi yapmislar bebegin midesinde yaralar olustugunu gormusler. Vs vs beni noroloji doktoru ayni zamanda sundan dolayi uyardi bitki caylari bebekte beyin yapisini bozuyor dedi. Buna hepsi dahil. Malesef bilmeden ben de verdim tabi benim bebegim de anaflaktik sok gecirmedi cok sukur ama deri dokuntusu 1 ay gecmedi 5 er arayla gun kortizonlu kremlerle tedavi gordu. Ben bildigimi ogrendigimi yazdim. Alerjik bebekler icin gecerli degil aslinda bu. Ama sonucta hicbir anne bebeginin kotulugunu istemez herkes istedigi gibi buyutebilir yavrusunu, nasil biliyorsa o sekilde