Toprak2509 Oto koltugunu kaç kg almalıyım bebegim şuan 9 kg. 9-18 alıp büyüyünce 15 - 36 ya geçsem diyorum. Küçükken 9-36 kg lar büyük oluyormu
LinaAzem Toprak2509 ben 0-36 ay joie aldım çok memnunum 7 aylık bebeğim yani eğer durumunumuz varsa ayrı alın malum fiyatlar baya pahalı
ogretmen61 9-36lar fazla kilo aralığı olduğu için çok önerilmiyor ben 9-18 aldım zaten 18 kiloya çıkması baya sürer diye düşünüyorum
Ay26 Toprak2509 bana kalırsa çarpışma testlerinden geçmiş oto koltuklarını alın adac ece testi diye geçiyor sanırım ben öyle almıştım joienin bütün testlerinden geçmiş üstelik 0-36 kg önerilmese testlerden geçmez diye düşünüyorum
Toprak2509 Ay26 adac testinden geçmiş ürün alacagım zaten sadece kg olarak nasıl almalıyım ona karar veremedim. Önerilmesini de geçtim büyük olur mu çocuk rahat eder mi
Toprak2509 Ay26 adac testinden geçmiş ürün alıcam zaten. Sizinki 0-36 oldugu için ayrı bir aparatı vardır. 9-36 kg büyük olur mu diye düşündüm oyüzden
Ay26 Toprak2509 içerisinde ekstra petler olduğu için rahat ediyor bebek zaten kilosuna göre petleri çıkarıyorsunuz tabi ben joie every stage fx hakkında konuşuyorum diğerleri ile bir bilgim yok ben memnunum fiyatı da uygundu indirimden almıştım