Mom5345453 Benm bebegim 54 gunluk geceleri bes dk emiyor uyuyor bnde yatiriorm uyudu diye cokmu az veriorm sonra iki saatte kalkior ve yine bes dk tamam 🤔
tugbahy6 Mom5345453 5,5 aylık kızım doğduğundan beri 5 dk emer hiç bilmem 15-20 dk emdiğini çok çekiyor çünkü çabuk emiyor doyuyor
RabiaKar Mom5345453 aynı konudan bnde post açmıştım 40 günlük bebeğim var emme süresi 10 dkya düştü önceleri yarım saat garantiydi sanırjm büyüdükçe çene kasları güçleniyo ve daha çok çekiyolar emdikten sonra 2 saat uyuyosa düşünmeyin bile aç olsa asla uyumaz ortalığı kaldırırlar🤪
lanadelmiyav Mom5345453 benim oğlan da ara ara 5 dk emerdi o dönemler. Doymasa anlarsınız huzursuzluğundan bezinden falan.
Fatos_tekeeva Mom5345453 benimde bebeğim 53 günlük 4 gündür geceleri kalkmaz uzun yatıyor sizin kaç saat uyku yapıyor 🤷🏻♀️
Kuzucukumsu tugbahy6 kilo alımı nasıl oğlum da son zamanlarda az emiyor kilo az alacak diye korkuyorum
RabiaKar Mom5345453 göğsüm dolu oluyor bazen sert sert böyle emmeyi bitirdikten sonra sertlık gidiyor yumuşacık oluyo buda memeyi boşaltıyo anlamına gelir büyüdükçe her şeyi güçleniyo
Mom5345453 lanadelmiyav aksamlari cok huzursuz oluyor emerken surekli tepiniyor memeyi birakip birakip geri aliyor normalmi buda
lanadelmiyav Mom5345453 evet hep aynı saatte tutar gaz sancısı genelde. Gaz masajları yapın, ılık bir duş iyi gelebilir. Hepsini geçiyor zamanla inanın🌸
visnelikadin Benim kizim 2 ay 10 günlük 50. Günden itibaren beslemek için uyandırmamaya basladim kendisi acıkınca uyanıyor onda da 5 6 dakika emip uyuya kalıyor 😁 doymasa ağlar zaten
RabiaKar visnelikadin benimkide uyuya kalıyo ama gündüz yarım saat uyuyup kalkıyo anlamadım gündüz hiç uyku yok denilecek kadar az biraz bitiriyo beni bebeğim 43 günlük
tugbahy6 Kuzucukumsu çok iyi kilosu onunla hiç bir alakası yok Çok çekiyor başka çocuğun yarım saatte emdiğini emiyor 5 dk da