GonulUckun 6 ay 13 günlüğüz bugün hala oturamiyor etrafımdaki herkesin bebeği çok rahat oturabiliyor normal mi acaba anneler?
Uykucubv GonulUckun siz kısa kısa denemelere devam edin kasları güçlenecek yüz üstü de yatırın emeklemesi için bizimki oturmadı emekledi kendi oturmayı başarınca tam dik oturmaya başladı
Asel1132 GonulUckun cok normal 8 aylık kızım suan deztekdiz oturuyor. degisir o bebekten bebege tedirgin olmayın
Vuslat23 Benımde aynı her cocuk farklıdır ayrıca her cocuk emekler dıye bıseyde yok ben o pozisyona koydummu delı oluyo ıstemıyo, kızımda oyleydı emeklemeden yurudu, hergun oturt yastık ıle alışıyor mama sandalyesi ne koy vs ben oyle yapıyom
Cananaybey GonulUckun benimkide aynı 6 ay 17 günlük oturabiliyor ama hala dönmüyor emeklemiyor mesela her bebeğin gelişim şekli çok farklı canım 😊
eceunverkanra GonulUckun Merhabalar🥰 8 aya kadar desteksiz oturamaması normal diyor doktorlar su an endiselenmeniz icin erken ama siz sık sık oturma alıştırması yapabilirsiniz.
Edanr Doktorlar 3 aydan sonrakısa kısa destekli bebeklerinizi oturtun ki 6. Ayda desteksiz oturabilsin diyor çünkü 7 ayda taneli gıdaya başladığı için kendi oturup o u rahatça yemesi için desteksin oturabilmesi şart sizde gün içinde egzarsin yaptırın kasları gelişsin ve kendi kendine oturmaya alışsın
GiybetReis Edanr genelde doktorlar 5.aydan önce oturmayı uygun görmezler. Kısa kısa oturmayı 5.aydan sonra önerirler ki kemik gelişimi için. 3.ayı kim diyor merak ettim?
GiybetReis GonulUckun Tamamen düşmeden uzun süre kendiliğinden oturması tam anlamıyla 7,ay da oldu. Bol bol mama sandalyesine oturtun bebişi😊
Edanr GiybetReis bunu benim doktorumda dedi ve osman gönülal youtbe kanalı var ordanda açıp dinleyebilrsin
Cananaybey GonulUckun olsun canım bemkide dönmüyor diye sıkıntı yapmıştım kendime ama oturabiliyır mesela sürekli otuttur destek ver kenarlardan zamanla alışcak zaten oda
Bhrrzgr GonulUckun daha çok küçük, oğlumu doktor 6.aydan önce sakın oturtmaya çalışma dedi. 7.5 aylıktı desteksiz oturduğu. Yastıklarda destekleyin zamanla alışacaktır