Sweett Ceylif biz kullandık ama herhangi bir fark göremedim. Sadece ilk yatırırken uykuya geçişte işe yarıyor gece uyanmalar devam ediyor. Eğer sık kalkan bir bebeğiniz var ise işe yaramıyor
Opticanmom Ceylif Allah bu damlayı bulandan razı olsun benden çok dua aldı biz kullanıyoruz uykularımız düzene girdi çok şükür
Oglusum5357 Ceylif Bn 13 aylıkken kullanmıştım açıkçası faydasını gördüm bı ay kullandm bıraktım ama şuan 25 aylık yeniden veriyorm uykuları uzene girmesi adına bi fayda göremedim
BusraDefneozel Sweett bende ise yaradi galiba 2.gun gerci ama tabi deliksiz uyumuyor ama her saat kalkan kizim 3 saati gordu dun suanda uyuyor 8 den beri 2 kere uyandi birinde emdi digerinde emzigini alip geri uyudu cok saskinim heyecandan uyuyamjyorm suan😅
Sweett BusraDefneozel 😂😂maşallah deyin nazar değmesin. Bence yatıp uyuyun hemen uyumayan bebek annesi olmak çook zor😊
Opticanmom Aleynaktaa sizinki çok küçük daha su bile vermemeniZ gereken bebeğe damla çok fazla gelir bence kullanmayin
Balkizinannesi9220 O nedir okadar çok ihtiyacım varki uyumasına. Gece erken uyuyamadık hic her zman 12 1 2 geceyi buluyoruz yani yoruldum bu durumdan 21 aylik
Ceylif Bende kullanıyorum bitkisel olmasına rağmen hala kullanırken tedirginim ama bebeğim hiç uyumuyor 1 yaşındayız 😢
Mavis_54 Bende kullanıyorum ikinci sisemiz ve aşırı etkisini gördüm bir rahatsızlığı filan olmadığı sürece çok rahat uyuyor