oyaaa Merhaba, daha 5 haftalik olmayan gebelikte, et ürünlerini yemem birseyden tiksinmemem, kusmamam sizce cinsiyeti kız mı?erkek mi? Çevremdekiler kız hissediyor ama sizce, güçlü tutan tahminleri alabilir miyim?
oyaaa Urazmom hemen hamile kaldığımda et yiyorsan çoğu insan erkek diyor. Bazıları da kiz hissediyoruz diyorlar.
Urazmom oyaaa etten tiksindim canım ben. Sonuç oğlusum oldu 🥰 batıl inanç bunlar çok saçma inanışlar çok takılma. Banada aa kız olacak dediler heves ettik üzüldüm kimsenin dedigine bakma. Boşa üzülmüşüm bin tane kıza değişmem
Emir123ali oyaaa İnanırmısın hamile kaldığın 1 ayından sonra et yememe rağmen okadar çok aşeriyordumki bana kadının biri hastenede et aşeriyorsan kesin erkek dedi gerçekten oğlum oldu
Mehtaponurs oyaaa valla benim oğlum var hamileyken sizin gibi 5. Haftalarda o kadar çok et ciğer yedim ki… 7 8 9 10 kıyma et patlıcan her şey ama her şey tiksindim. Makarna pilav hariç. Cok sevdiğim mantı ciğdem ögggg… Yediğim tek şey yeşil börülce sarımsak limon hep bu şekilde oldu bir de Elma başka da bisi yok. Aşırı mide yanması olmustu. Ama tabi belirtiler herkeste degisir
tugbahy6 Et tavuk kıyma balık yumurta vs öööğğğğğğ herşeyden tiksindim herşeydennnn tek yediğim tuza banıp portakal yemekti 😟 sonuç kız