Honey_mom Kızlar yarın 4 ay aşısı olcağız beni ne bekliyor 🥺 Belirli saatleri oluyor mu bu aşının öğleden önce veya sonra?
Denizlice Honey_mom bence korkma 4 ay atağı oluyor zaten ama bizde çok degismedi ateş yapabilir sadece ona dikkat et
Klymeneninatlasi Honey_mom 2. Ay aşısının devamı bu aşı ☺️ Onda neler olduysa muhtemelen bunda da olabilir ☺️ Ama bizde hiç bir şey olmamıştı ☺️
Honey_mom Havvakck sonradan düzeldi mi? Kimi diyor nolduysa o aşıdan sonra oldu değişti huysuz oldu falan bu beni korkutuyor🥺
Alpbeybi Honey_mom 2 gün biraz ateş ve huysuzluk. 4.ay atağına denk geldiği için aşıya bağlamışlardır olayı 😅
Honey_mom Denizlice çok şükür şimdiye kadar atak yaşamadık maşAllah ama ateşten çok korkuyorum🥺38.5 dan sonra mı tehlikeli oluyor bebeklerde de ?
Honey_mom Alpbeybi yaa büyük ihtimalle öyle ozaman kafama taktıydım 🤦🏻♀️ İnşAllaha bizimkinde olmaz 🤣
Denizlice Honey_mom sağlık ocağında ki hemşire gelmeden calpol içir demişti 2 ayda ateş yapti ama bunda gitmeden verdiğim için ateş yapmadi
Denizlice Honey_mom sağlık ocakları aşıları hep sabah yapıyor sanırım ona göre aşı aciyor randevu veriyorlar ben 11 de gitmedim diye aramisti daha gelmiyormusun diye sizin nasıl bilmiyorum tabi
Honey_mom Denizlice ya benim ikametim değişti gideceğim sağlık ocağına ilk kez gidecem buradakiler nasıl bilmiyorum şimdi hayırlısı bakalım