Havvaozen12 Merhaba anneler🤗 bebeğinizi takip etmek için memnun kaldığınız kamera markalarını yazabilir misiniz?
MyEternalLoveNoyann Havvaozen12 arkadaşım iki çocuğunda da bebevo kullanmış çok memnun onun önerisiyle bende ondan alacağım fiyatida çok uçuk değil diğerlerine göre
Hly92 Havvaozen12 Bende bebeğim için xiomi kamera aldım gece görüşlü gayet memnunum heryere götürebiliyorum dönebiliyor da araştırın isterseniz daha sonradan güvenlik kamerası olarak kullnacağım.
Deletedmom27337 Havvaozen12 ebebekten brion marka kamera aldık. Ben çok memnunum 360 derece dönüyor. Kart takarsan kaydediyor. İnternetin oldugu heryerden izleyebiliyorsun. Seslenebiliyorsun bebeğine. Bebek hareket edince mesaj geliyor. (Ben bildirimi kapttım sürekli izlemede oldugum için)
Havvaozen12 Hly92 bu ürünü inceledim fakat soru işaretleri var aklımda açıkcası. Uygulama telefon ekranızda kapalı olduğunda kamera bebeğin hareketini algılayıp size bildirim gönderiyor mu? Dışarıdan bağlantı yaparak bebeği izleyebiliyor muyuz?
Hly92 Havvaozen12 Evet bildirim özelliğimi açarsanız geliyor dışarıdan da izleyebiliyorsunuz wifiye bağlı olması yeterli kameranın ben kayınvalidemin evine gittiğimde de alıyorum yanıma oradaki wifiye bağlayıp kullanıyorum
Hly92 Havvaozen12 Ayrıca mikrofon ses dinleme özelliği vs hepsi mevcut evde sürekli izlediğim için bildirm özelliğini kullanmıyorum ancak var ben gayet memnunum