Kenal10 Bebeğim 2buçuk aylık ve emmiyo 1ay emdi tekrar emzirmek istiyorum ama 1buçuk aydır hiç emmedi tekrar mememi versem bişey olurmu duran anne sütünü vermek iyi değil diyolar bide emmiyo hep biberondan mama içmek istiyo ne yapabilrim
keremm00 Kenal10 aynı durumdayız 2 ay açısına götürdüğümde sağ dedi doktor en azında bir öğün anne sütü alsın dedi sağ biberonla ver dedi ben daha sağmadım ama vermeyi denedim göğsümü bebeğin içi büyüdü almadı göğsümü benımkide 1 ay 40 gün emdi şimdi 2ay 10 günlük
keremm00 Kenal10 bende emzirmek istiyorum ama sütüm çok gelmiyor ve doymuyor emzirdikçe gelir diyorlar emziriyorum uyuyor 2 saat sonra uyanınca aynı ölçüde emmek istiyor ama benım göğsümden Aynı ölçüde süt birikmiyor ve bu bebek günde 6-7 kere rahat yiyor mama vermeden nasıl doyacak bu bebe yani herkes bişey söylüyor çok takıyorum bende
Kenal10 keremm00 bende beni emsin istiyorum ama emmiyo çok aglıyo artık emmez gibime geliyo biberonla içiyo sadece mama veriyorum 1buçuk aydır bide sanki sütümün tadıda değişti tuzlu gibi
Aysebulut Emmesede sağ sütünü biberonla ver bence, benim bebeğim hiç emmesi doğduğundan beri sürekli 2 3 saatte sağıp veriyorum yettiği yere kadar