SevdAyaz Uzun dil kervanından bir yetenek daha, dilimi burnuma değdirebiliyorum😂 ikisi de bir miktar uzun olabilir🙃
zeynepmommm Bogaannesi her şeyi hafızam fa tutmam ama yetenek mi acaba mesela dün ablam bir foto attı foto da 5 yaşındayım ama fotonun nasıl çekildiği ne zamn çekildi hepsini hatırlıyorum
zeynepmommm Bogaannesi nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama geçmişe dair hiç bir şeyi unutmyorum gel gör ki 3.5 yaşındaki oğlumda öyle az önce bana diyor ki sen hastanede yatıyordun babam bana karpuz aldı seni aradık sen telefondaydın hastanedyin kardeşimin yanındaydın yeni doğum yaptığım zamn olmuştu bu olay vae daha yeni 3 yaşındaydı
elifAelay27 Bogaannesi ayak parmaklarımı bükerek üstünde yürüyebiliyorum ve Malesef her işe burnumu sokuyorum
Bogaannesi zeynepmommm masallah subhanallah diyelim oglunuza 🥰 ama bende isterdim ya gecmisi hatirlamak unutmamak 🙄
zeynepmommm Bogaannesi teşekkür ederim canım 🙂 Bazen seviyorum hatırlamayı bazen de unutmak istiyorum takdir edersin ki her zaman güzel şeyler yaşayamıyorz
Bogaannesi Aselin-Annesiii bi arkadasim daha yapiyodu onu ama o sinirlendiginde cok kullaniyodu o ozelligini sizdede oylemi?