Bebekbaylar 3MelekAnnesi3 aynısı bende var inek gbi dilin var diyorlardı eskiden evlendigimden beri kimseye gostermedim hoş değil sanki:)
herseyguzelolacakk Alyakusumm evet bende çocukluğumdan beri öcüler gelecek diye hep yorganın altına sokarım 😂😂
2minosprenses Alyakusumm 🤣🤣o bendede var iki cocuk anasiyim hala korkuyorum sanki yorganin altina girsem nolacak 🤣🤣🤣
Hill97 Bogaannesi her boku aklimda tutmak bosuna beynimi isgal ediyorum gordugumu duydugumu ismi cismi unutmam hic cok lazimmis gibi
bebekzeynep Hill97 😃😃😃bu ben işte o kadr gereksiz bilgi var ki zihnimde çevremdekilr fil hafızalı diye dalga geçer hep
annelikhalii Hill97 bende ayninizim gercekten bu hayatta beni en çok yoran şeyde budur bu yorumunuzu bile unutmayacagim😊😊😊
Alyakusumm herseyguzelolacakk Ya oda var 😅😅 mesela yatarken asla kapı dolap az bişey bile açık kalmamalı uyuyamam yoksa 😅
Cemre_61 Bogaannesi dilimi burnuma değdirebiliyorum 😂😂 ayak parmaklarımı bükerek yürüyebiliyorum üst dudağımın bir tarafını kaldırıyorum Rihanna gibi ahahahhaha 😂😂 şuan aklıma gelenler bunlar
Suslu_Meri Cemre_61 Yetenek sizsiniz Happy kidsin favori yarışmacısı 😂😂 oha kaç tane şey yapa biliyorsunuz. Bize de bıraksaydın be 😂😂