rmys_shn2 Merhaba arkadaşlar doğum yapalı üç ay oldu ve bebeğimi emziriyorum ama aşırı derecede saçlarımda dökülme var ve bu şekilde giderse kel kalıcam 😞 bu durumda olan ve bir çözüm bulan var mı bu duruma 😏
fatma_erva rmys_shn2 Şimdi ben de canımi sıkıyordum saçım için 😑 dökülüyor kopuyor resmen elime kıl değil tümüyle beraber saç gelio azaldı iyice saçlarım 😑
balkupusu rmys_shn2 konuyla alakasız ama bu başlığı yazarken kalın harfle nasil yazıyorsunuz bi türlü yapamadım 😅
Balinannesii rmys_shn2 benimde asırı aşırı saçlarım dökülüyor. Gecen gün Çağla’nın programında saç için bir kaç kür tarifi verdiler. Onları yapacağım. Sizde youtubedan izleyebilirsiniz. Belki bir faydası olur
rmys_shn2 ogretmenanne34 ben hiç böyle saçlarımın döküldüğünü görmedim ve çok azaldı napıcam bilmiyorum
ogretmenanne34 rmys_shn2 Her gün avuç avuç dökülüyor. Bununla ilgili araştırma yapmıştım. Bu bir süreçmiş. Belli bir süre sonra normale dönecekmiş diyorlar. Vitaminlerim eksiktir diyerekten vitamin kullandım. Fayda etmedi 😔Mecbur bekleyip göreceğiz.
rmys_shn2 balkupusu bilmem bende hiçbir şey yapmadım kendiliğinden oldu sanırım özellikle bir şey yapmadım 😂
rmys_shn2 ogretmenanne34 inşallah kel fln kalmayız bu dönemde 😏 birde saçlarım çok uzun acaba kestirsem biraz fayda edermi ki diyorum
Lena_aryen Ayy benim de saçlarım doğumdan sonra baya dökülmeye başladı ne yapacağım önerdiğiniz bir ürün var mı