ReisinKizi Kızlar bu fotoda kadının böreği sardığı alttaki siyah şey ne bilen var mı? Tezgahın üstüne koymuş sanırım çok hoşuma gitti ama nette bulamadım Bi türlü…
Splash-Splash-Love ReisinKizi Video sanırım. Yorum yazarsanız belki cevaplar bende bilmiyorum ama bilen çıkar illa ki 😂
ReisinKizi sokomel Serife00 ya siz harikasınız 😁😁😁🤩 kaç gündür arıyordum sayenizde buldum sağolun kızlar 💜🌺
1mom1baby ReisinKizi onunla suşi de yapılıyor diye biliyorum ya da benzetiyorum ama adını hatırlamıyorum internete suşi malzemeleri araç gereçleri falan yazıp bi bakın özellikle videolarını izleyin görürsünüz
ReisinKizi 1mom1baby evet dediğinizi biliyorum ama o daha farklı bunun çubukları çok daha kalın ona göre
ReisinKizi Zehraayaz hayır amacı yok aslında pek ama tezgah üzerinde şık durduğunu düşünüyorum. Birde sıcak şeyleri bu maçın üzerine koyuyor tezgaha leke yapmasın diye ki çok mantıklı
ReisinKizi 1Mother1Boy evet baktım ve gerçekten uğraştığım kadar varmış çok beğendim. Yalnız stokta yok yazıyor gelir mi acaba