Nurer Arkadaşlar yakın zamanda covid geçirenler en son belirtileriniz nasıldıacaba iş yerinden arkadaşımin kızı covid pozitif çiktı bende de bugün boğaz ağrısı başladı korkuyorum benim kızımda dört gündür hasta öksürük burun akıntısı hapşuruk geniz akıntısı flan var doktora gittik ciğerleri temiz üst dişlerini çıkarıyor dişten dedi yüksek ihtimal bizim kızdan mı geçti soğuk algınlığı gibi yoksa covidmiyim anlamdım🥺
Aselllll Nurer bende oyle halsızlık be boğaz ağrısı ıle basladı baya köyü oldum sonrasında suan 22 . gunum bugun test yaptırdım bakalıö ne cıkacak daha cıkmadı
Aselllll Nurer boğaz ağrısı ıcın 3 tane sarımsak dogra veya ez bı bardak sut koy kaynat sonra süzgeçten gecır baya iyi gelıyor deneyın mutlaka
Cemre_61 Nurer 18 ekimde karantinam bitti canım fazla olmadı geçireli bu ay geçirdim yani Aşılı değildim şuan iyiyim ilk 4 gün zor geçiyo sonra azalıyo tabi herkeste farklı ama bu süreçte kemik suyuna çorba ıhlamur bol su kefir ekstra vitamin takviyesi aldım emzirdiğim içinde ilaç kullanmadım çok şükür geçti umarım siz corona olmamışsınızdır çok geçmiş olsun sizede 💐❤️
MaiveSiyah Benim de bebeğim 9 günlük, annem kendini azıcık halsiz falan diyordu meğer o koronaymış, ben de bugün annemden 3 gün sonra koku gitti. Aşısızım, test verdim gidip bakalım ne çıkacak..