Elvinravza Pinarrr01 ben sudocrem kullanıyorum birde mustela pişik kremi var onu da kullanıyorum bazen
Ayseege6156 Pinarrr01 bepanthol üstüne yok bence ben mustelanın kullandım o pişik olmadan önce güzel yapmıyor pişik ama olunca asla geçirmiyor
Gokceyasinmiran Pinarrr01 bezini değiştirin ne kremler kullandım geçmedi bezi değiştirdiğim gün geçti
Dilek00 Pinarrr01 sürekli bebeginiz altını su ile yıkayın ve kurulayın ıslak mendil kullanmayın hametan krem bize iyi gelmişti
Gokceyasinmiran Pinarrr01 sleepy natural kullandım çok kötü pişik yaptı oğlum resmen haşat olmuştu BİM’in bezine geçtim çook güzel bir bez tavsiye ederim taktığım gün pişiği azaldı ya iki gün sonra da tamamen bitti
Pinarrr01 Dilek00 ıslak mendili de ılık suyla yıkayıp siliyorum devamlı altını yıkayamam canım hem havalar soğudu hem daha 15 günlük
Dilek00 Pinarrr01 benim bebegimde mart doğumlu o zamanlar leğende sıcak su getiriyordum içeri😁zaten kakaları cıvık 🤪fikir olsun tabikide siizn tercihiniz
Seda60199 Pinarrr01 doktor bize pişik için önce hametan ince tabaka üzerine sudocream sürün demişti işe yarıyor
Psikologanne00 Normalde hep mustela kullanıyorum ama iki defa pişik oldu sudocrem sürüyorum geçiriyor
Berilinannesi_ Pinarrr01 sudocrem kullanıyorum doğduğundan beri kızım 13 aylık. Geçen hafta ilk defa kötü derecede pişik oldu birçok krem denememe rağmen hiçbiri geçirmedi. Eczacı Hamazinc önerdi ve iki gün içinde kanayan pişiği geçirdi. Aklınızda bulunsun belki lazım olur 🤍
CansuCanY İlk üç ay ılık su ve temizleme pamuğu kullandım hiç pisigi olmadı.8.5 aylık ilk kez pisik oldu sudokrem azaltsa da geçirmedi.Zeytinyagini ısıtıp asidini aldım bekletip sürdüm iki kullanımdan sonra tamamen geçti.