Benkmmki Merhaba anneler dıkıs yerımde son uc gundur sıvılce gıbı beyaz uc var sankı cıkacak gıbı basına gelen varmı dogum yapalı 31 gun oldu bu arada hıc sıkıntı yasamamıştım endişelenmelınıyım sızce sadece batma hissi var agrı yok.
Benkmmki Ysmnsude gercektenmı ucu beyaz mıydı pekı cok korkuyorum ebe muhtemelen bırsey yoktur dedı ıltıhap olsa sızlamazmıydı ne kadar zaman da gecer uc gundur öyle pedde yapmıs olabılır
Ececavus Benimde 30gün Doğum yapalı bende böyle bşy yok ama dikişlerde sızlamam var tamamen nezaman geçer bu sızlamalar
Benkmmki Ececavus sızlama bende hıc olmadı sılıskar jelı kullanın dıkıs yerı baya yok olmustu o beyaz yer gecene kadar
Ysmnsude Benkmmki komple beyaz dı canım idrar yaparken baya sızlıyordu değince tam kaç günde gecti bılmıyorum ki amagevti yani
Benkmmki Ysmnsude merhaba doktora gittim iyileşirken pütürlü iyilesmıs mercimek ten daha kucuk zamanla gecedevılır kaladabılır dedı😞
Ysmnsude Benkmmki 31 gün oldu ben Doğum yapalı canım şimdi gene baktım da hafif var daha sanki pütürü gecer ya dert etme
Benkmmki Ysmnsude işte benımde oyle 35 gün pldu puturlu kısmı gecmeyebılır dedı sıvılce gibi olan kısmı😞