DOLANDIRICI Kizlar yarin asimiz var 4.ay asisinda cok huzursuz olup aglamisti baya buda mi oyle gecer 4 ay asisi huzursuz gecip 6 ay asisi sakin gecen var mi fikrinize ihtiyacim var
Zaaf DOLANDIRICI benim kızım da 4 ay aşısında baya ateşlendi falan ama 6 ay aşısında çok şükür bi sıkıntı olmadı. Ben sabah erkenden yaptırdım aşıyı ve calpol verdim gece ateş daha kolay yükseliyor diye düşündüm
Gzd588 DOLANDIRICI benim 4. Ay aşı rahattı ama 6 .ay aşı da ilk gün iyi problem yok ama ertesi gün ateşlenmişti akşam ateşine dikkat etin ben carpol verdim düştü
H-M DOLANDIRICI 4.ay aşısında çok huzursuzdu ama 6.ay aşısında rahattık aşıyı yapınca bile neredeyse ağlamadı diyebilirim ama gelince her ihtimale karşı calpol vermiştim.
AliKuzey12 Benimki ikisinide huzursuz geçirdi , allahın izniyle sizinde oyle geçer, calpol içirin gitmeden isterseniz bide aksam verirsiniz yatırırken ben oyle yapıyodum hiç huzursuzluk yasamadım hiçbir aşıda 6 bucuk aylığız
DOLANDIRICI AliKuzey12 2. Ay asisi normal gecti bizimde 4 ay asisi cok buzursuzdu galiba bacagi agriyodu baya agladi bu nasil olcak acaba
AliKuzey12 DOLANDIRICI buda iki bacaktan aşı olacak 😔 bir tanede agzına damla damlatacak allah kolaylık versin insallah atlatır
DOLANDIRICI H-M bu yorum cok iyi geldi bana insallah bizimkide huzursuzlanmaz ya 4 ay asisinda cok aglamisti