Soe Arslann biz 3,5 aylıkken klipsli yaptırdık sadece o gün ağladı huysuzlandı çabucak iyileşti çok şükür
Est23 Arslann bizde 3 aylıkken sünnet oldu lokal anestesi ile oldu sadece ilk gün agladı biraz sonra hiç bişey yok gibiydi
Rmys19 Arslann bizde bugün yaptırdık öğlen baya mız mız çok üzülüyorum o kıvranıkca yarına bişey kalmaz inşallah 2 aylık 😔😔😔
goktugmom_061220 Arslann 3 aylıkken dikişli klasik yöntemle sünnet ettirdim. 10 günde iyileşiyor. Çok da memnun kaldım. İyi ki de yaptırdım.
kenankaan Arslann 3.5 aylıkken yaptık, çabucak iyileşti, iyi ki yaptırdım diyorum, şimdi ikinciye hamileyim o da erkek, onu da aynı şekilde yaptıracağım
Senizinc Arslann 3aylıkkenn klipsli yapıldı ilk 2 gün cok zor geçti cok ağladı ama hemencik iyileşti şükür🙏🏻🙏🏻 Erkenden yaptırın bnce hareketlendimi zor olur
Buglemim09 Arslann ben yaptirdim 3 aylikken cok rahat gecti ilk gun agrisi oldu uyusukluk gectikten sonra biraz agri kesici verdim ama pek etkisi olmadi 5 6 saat sonra agri kesici fitil verdim agrisini gecti ve uyudu sabaha kadar sorunsuz gecirdik ertesi gunu hicbirseyi yokmus gibi kalkti krem kullandik biz birde karton bardak bez yapismamasi icin cok rahat gecti umarim sizinde oyle olur 🙏🏻😊
Sevvalakkah Arslann Bende pazartesi günü yaptırıacağım çok heyecanlıyım 😅 Süreci ve başıma gelicekleri merak ediyorum. Ama kuzenim geçen sene yaptırdı bebeği 3 aylıktı klipsi yaptırdı dikiş olmadan gayet rahat ve kolay geçti bi ilk gün canı acıdı onun dışjnda bişey yoktu ☺️
Arslann Sevvalakkah bizimki dikişliydi😄 dün biraz mızmızlandı suan iyi şükür sizede allah kolaylık versin🙏🏻
Sevvalakkah Arslann çok teşekkür ederim bende pazartesi günü yaptıracağım nasıl bir süreç ? Sizleride odaya alıyorlarmı ?
Arslann Sevvalakkah evet odaya alıyorlar ama içeri giremedik sünnet olurken malesef bizimki klinik değildi doğduğu hastanede oldu dün cok mızmızdı bugün iyi şişlik var doktoruna sorduk normalmiş