Sbelsrc Kızlar bir ay sonra oğlum sünnet yaptırmayı düşünüyorum 7. 5 aylığa denk düşüyoruz ama çok canı yanar mı hem diş hem sünnet şimdiden başladım düşünmeye 😒
Mrym3 Sbelsrc Bende 6 aylikken yaptırdım. Hic korktugum gibi gecmedi cok şükür. Hic acısı agrisi vs olmadi ilk çişini yaparken de hic ağlamadı. Biz bezine karton bardak koyarak bezledik ve beze değmedi canida yanmadı 1 haftaya iyilesmisti
EmineB10 Sbelsrc hemen yaptırın Allah’ın izniyle bir haftada iyileşir. Zannettiğiniz kadar kötü geçmez yani inşallah. İlk gün biraz zor oluyor bir hafta içinde de baya iyileşiyor. Gelmiş geçmiş olsun
Semaertgrl Sbelsrc 7 aylıkken hem sünnet hem de testis ameliyatı oldu çok korkmuştum ama çok şükür bir gün huysuzluk yaptı ilk çişini yaparken çok yaktı ağladı onun dışında sorun olmadı hatta emeklemeye başladı 🤗
Sbelsrc Mrym3 inşllah benimkide öyle geçer, genel anestezi işlemi uygulandımı ve işlem sonrası hiç hissetmedimi 😒
Mrym3 Sbelsrc Sadece uyusturuldu 3 iğneyle onda agladi baya ama sunnet sirasinda hissetmedi hic ağlamadı. Bizimkisi cok kolay gecti ilk gun bende cok zorlanirim aglar diyodum ama hic oyle olmadı. Sizde kötü dusunmeyin iyi gecer insallah
Sbelsrc EmineB10 çok hissettimi peki cok agladımı aslında öyle düşünüyorum da işin içinde bebeklerimiz olunca biraz daha annelik içğüdüsü kıyamıyorum
EmineB10 Sbelsrc tabi ki hiç kıyamadım ama illa sünnet olacaksa küçükken yaptırmak en iyisi bence. Hem ileride kesildi kesilecek stresi de yaşamamış olur. Benim oğlum ilk gün zorladı sadece diğer günler de de bezini değiştirirken biraz huysuzlandı o kadar. yoksa ilk gün hariç acıdan ağlamadı hiç.
Kavruk_leblebi Şuan sünnetli oğlum ablası, 4 aylık. sadece uyuşturmak için iğne yaparlarken ağladı geçti hemen, sonrasını hissetmiyor. bugün 3.günümüz hiç birşey olmadı ağlamadı yarında klşpsi çıkarıcaklar. Dikişsiz.
Sbelsrc Kavruk_leblebi cok ğeçmiş olsun kuzuya tekrardan ☺️ klipsli dikişliden daha mı kolay süreç peki
Annesiningozdesi 6 ayligiz 2 hafta oldu klipsli yaptırdım evet ağrısı sızısı yoktu ama bana göre dikisli daha iyidir diye düşünüyorum klipslinin iyileşme süreci biraz daha fazla gibi geldi bana.
Sbelsrc Annesiningozdesi peki klipsli dikissiz oldugundan daha az yanarmı canı ☺️benim aklım heporda 🙂dikişlide idraarını ederken falan zorlanır diye düşündüm şimdi 🙂🤩
Annesiningozdesi Sbelsrc yok canım bundada ilk yaparken çok zorlanıyor ilk 2 gün büyük tuvaletini yaparken zorladığı için çığlıklarla uyandık aynı değişen bisey yok bence ve klipslinin iyileşme süreci daha uzun ☺
Uykucubv Sbelsrc 16 aylık oğlum bugün 1 hafta oldu sünnet olalı klips çıktıktan sonra kolay ilerledi ama ilk gün çok ağladı uyuşukluk geçtikten sonra bilinçliydi hep erken istiyordum eşim kabul etmeyi 16 aylık olunca tamam dedi çok şükür baya toparladı karton bardak kullandım 1 hafta pinpirikliğimden bugün çıkardım büyük kolaylık erkenden olması dikişsiz bizim ki de
Sbelsrc Uykucubv bende sizin gibi düşünüyorum erken olsun biran önce sıkıntısından kurtulalım en azından ilerde daha zor diye söylüyorlar Bende dikişlimi veya dikisszmi kararszm
Uykucubv Sbelsrc dikişsiz oldu memnunum bakalım kabukların düşmesi de başladı çok şükür atlattık korkmayın bende ilk gün çok korktum ilk günü atlattıktan sonra geçiyor hızlı bir şekilde