MiracAlpinAnnesi CansuReis Yagmuurr Egurbuz20 Betulnur 220520B Zeytin_cekirdegi Perfect_woman Günaydın nasılsınız ? Kitap saplı mısır püsküllü çayımı içiyorum aç karına arkasından da 1 bardak su Yarım saat sonra kahvaltı yapıcam sizler ne yaptınız? 😊
Pisi Blackcloud bende hamileyim inşallah nisan başı gibi doğuracağım. İlk çocuğumda 54 ile hamile kaldım 9 kilo almıştım. Doğumdan 2 hafta sonra 52 ye düştüm. Şu an ki hamileliğimde ilk olarak 52 ile başladım 4 aylık olacak inşallah 52 buçuk olmuşum. Ama sezaryen olacağı için göbek kalacak gibi görünüyor. Herkes öyle diyor ikinci ameliyattan sonra göbek kalıyor diye. Doğumdan sonra hemen sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Süt olsun diye her şeyi yemeye gerek yok. Yürüyüşle başlayıp zamanla koşu ve fitnessa başlamayı düşünüyorum 😬 inşallah kilom kalmaz yine.
MiracAlpinAnnesi Yagmuurr Tamam sabah bu postta buluşalım 😂 2 bucuk litre su içmeyi unutmayalım birde
MiracAlpinAnnesi 15520 Merak etme 3 gun sonra alışıyorsun basta evet başlarım diyetine falan diyorsun ama😂
15520 MiracAlpinAnnesi ya bi 4 kilom kaldı benimde 5 ay önce doğum yaptım tövbe gitmiyor zalım bende eşlik ederim mümkün oldukça size hadi bakalım ama bu liste nööö😅😅
Merveyselkaya MiracAlpinAnnesi iyi hoş diyorsunuz beraber yapalım diyet ama 2 ay 18 gunluk kolik bebe ile kahvaltı yapmaya fırsat bulamayan ben nasıl yapayım peki bu diyeti🤷♀️
Fenty MiracAlpinAnnesi Bu liste asla bana uymaz, 3 yemek kaşığı yemek nedir ya 🙄 Ben diyetteyim ama bu kadar da aç kalamam yani 6dan sonra dikkat ediyorum, biraz da yediklerime. 3 5 kaşıkla doymam ben, sana başarılar yavrum. 😂
Merveyselkaya MiracAlpinAnnesi emziriyorum ve mama da veriyorum kahvalti yapmaya vakit bulamıyorum en uzun uykusu 15 20 dk oda hemen iş yapayım etrafı düzelteyim diye kalkıyorum ben işi bitirmeden kızım uyanıyor tahmini ne zaman düzen olursa o zaman başlar artık benim diyette🤷♀️😄
Sclfhm Hadi bakalım başlayalım en son 68 kiloydum 2 aydır falan zayıflamaya çalışıyorum ama ah şu çikolata ve tatlı aşkı olmasa çok iyi olacak 🤭 sahi çikolata ve tatlı krizleriyle nasıl baş ediyorsunuz 🤔🙂
MiracAlpinAnnesi Sclfhm Edemiyorum haftada bir kez kendime ödül verip 1 kare bitter çikolata yiyorum😂
220520B 15520 aynı benim ya şu 4 kiloyu nasıl götürcez bilmiyorm yapıştı kaldı boyun ve kilon kaç canım benim boy 167 kilo 62 hesefim 58 hamile kalmadan önce bu kilodaydm artık 5 li rakamları görmek istiyorm🙈😅