Arkadaşlar Öneri gibi değilde neyi, ne için kullandığımızı aldığımız sonuçları birbirimizle paylaşabiliriz.
** Öncelikle saç için öneri de bulunacağım. Benim gibi hem yağlı saç üstüne bir de yağlı egzaması olan biri için şampuan bulmak çok zordu. Tesadüfen gratiste “organic shop” marka Şampuanla tanıştım ne kadar %98 doğal dese de içinde kimyasal var ama rahatsız edicek kadar değil. Ve bu benim kaşıntıma çare oldu. Medikal şampuanda kullandım ama her seferinde doktora yazdırmaktansa bu ürün beni gayet iyi tatmin etti. Benim gibi bu tarz sıkıntısı olanlar için önerebilirim. ### Organic Shop Avokado&Ballı serisi 30 TL ###
** ikinci önerim ped önerisi. Kotexin natural serisi ya sen bal olsaymışsın 😍 ben hayatımda bu kadar güzel bir ped, tutuculuğu ve rahatlığı yüksek görmedim. Varsa da bilmiyorum aşırı memnunum. Reglim bayağı yoğun oluyor benim. Ve aşma taşma olmadan geçiriyorum sayesinde. Hatta kotexe bile yazmak istiyorum o kadar memnunum. Sleepyle dokusu benziyor ama sleepy yanında sert kalıyor yani kalıp gibi. 7’li fiyatı 13 TL
Sizde bir öneride bulunun 🥰🥰🥰