RabiaKar Merhabalar 40 günlük bebeğim var bir memede kalma süresi ne kadar olmalı sizin bebişleriniz ne kadar süre kalıyor ?
Esmos26 RabiaKar hemşireler doktorlar ısrarla 30 dk derdi oğlum asla o kadar durmadı maksimum 10 dk sürüyordu çok üzülüyordum ama düşününce küçücük mideleri var doyuyorlar süre tutmayı bırakınca huzura erdik biz
MyEternalLoveNoyann RabiaKar hiç süre tutmuyor kendisi ne kadar isterse gün içinde devamlı değişiyor bazen 5 10dk duruyor bazen yarım saat duruyor kendisi karnı ne zaman doyarsa 10dk durduğu zamanlar genelde hemen acikiyor yarım saat içinde tekrar emiyor değişiyor yani
RabiaKar Buyuyoruzannecim6 ilk zamanlar baya vakit harcıyoduk yarım saat kadar kalıyodu son bir haftadır dediğiniz gibi 10 dk bazen 5 dk emip bırakıyo r birde emerken çok hırçın elleri ayakları hiç durmuyo resmen savaş halindeyiz anlam veremiyorum
RabiaKar Esmos26 sanırım büyüdükleri için çene kasları da kuvvetleniyor ilk emdiklerindeki yavaşlık artık olmuyo daha hızlı çekip doyuyolar galiba artık benimde süre tutmayı bırakmam lazım ama sanki 10 dk emince doymuyo gibi geliyo
RabiaKar MyEternalLoveNoyann bende şöyle yorumluyorum az emdiklerinde gazı olduğunu düşünüyorum o zaman emmiyo gazını çıkardığında 15 dk ve daha fazla duruyo bir memede