kullanilmiyor1205 İyi akşamlar kızlar bebeğimin mevlütü için makrome anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum ama bazı sayfalara sordum 7-8 TL fiyat verdiler en fazla 5 TL olan güvenilir bilginiz sayfa var mı
herseyguzelolacakk kullanilmiyor1205 kuzum benim var. Makromelons sayfanın adı. 5₺ ye güzel anahtarlıklar yapıyor. Bayan İzmitte yaşıyo yanlış bilmiyorsam 🥰 eğer fiyatı yüksek söylerse burdan isim vermek yask olmasa kendi sayfamın adını verirdim benim adıma indirim uygulardı 😕
Avci-1 kullanilmiyor1205 Kuzenimin sayfası var makromebetuss gözün kapalı güvenilirsin harika ürünleri var göz atabilirsiniz sayfasına
kullanilmiyor1205 herseyguzelolacakk baktım sayfaya gerçekten güzel şeyler var bi fiyat sorayım bakalım ne kadar dicek 😌
Beyziikoo kullanilmiyor1205 Konseptiko sayfadından Mayıs ayında tanesi 6 liraya yaptırdım her şeyin fiyatı artmış vallahi bulursanız ne âlâ. Bugün kızıma diş buğdayı için ahşap kesme magnet siparişi verdim 20 tane 100 lira çok geldi ama eşim bir kere olucak olsun aşkım dedi sağolsun yaptırdık her yerde aynı…
kullanilmiyor1205 Beyziikoo buldum :)) ben az yaptırmayi düşünmüyorum sayı arttıkça fiyat da arttığı için ben o kadar vermek istemiyorum
Beyziikoo kullanilmiyor1205 Mecbur veriyoruz herkes aynı fiyattan ağzını açıyor vallahi nereye sorsam 6dan aşağı ağzını açmadı. İnternet siteleri de aynı beğendiğim modeller pahalı zaten genelde şansıma 😒 Hangi sayfadan buldunuz?
kullanilmiyor1205 Beyziikoo knottwithlove yaptıklarını paylaşmamis ama benim bi arkadaşım yaptırmış begendim güzel de yapmış onlarda hakli bişey diyemiyorum herşey pahalı ama organizasyon tutucam yemek işi olucak bide hediyelik masrafı çok olmasın diye düşünüyorum
Kimkibu kullanilmiyor1205 ben doğumumda makromebygmz sayfasına yaptırdım o zaman uygundu fiyatları ama şimdi nasıl bilmiyorum bir sorun isterseniz ben cok memnun kaldım cok ilgiliydi gamze hanım çokta güzel geldi ürünlerim😊
Beyziikoo kullanilmiyor1205 Kız Allah seni zaten bir dünya masraf yapmışsın hediyeliklerin de güzel olsunn😍😍😍😍
kullanilmiyor1205 herseyguzelolacakk knottwithlove dan sayfada patlamamış ama yaptığını görmüştüm diğer sayfalarla aynı beğendim ben 😍