Aleynasoykann Bebeğini bebekken sünnet yaptıranlar 👋🏻👋🏻 Sonrasında zor oldu mu ? Eşim yaptıralım diyor yaparken bişey değil uyuşcak ama sonrası evde yalnızımda
Gamzeyildiz15 Aleynasoykann bebeğim 3 buçuk aylık iken yaptırdık. Korkulacak hiç birşey yok 🥰 sadece ilk gün huysuz oluyor. Sonrası çok normal. Antibiyotik krem var onu sürüyorsun çok iyi geliyor ☺️Ben yaptırın derim büyüdükçe çok zor oluyor. Şimdi çevremde kara kara düşünen çok tanıdığım var nasıl yaptırıcaz diye. Kafam çok rahat 😀
Deletedmom115 Aleynasoykann 3,5 aylıkken yaptırdım bende evde tekim merak etme sadece 1 2 gün zorlayacak seni sonrasında eski rutine dönersiniz zaten. Bence erkenden yaptırmak daha iyi olur.
glam Aleynasoykann 6.5 aylık oğlum, 6 gün önce yaptırdık, ilk gün biraz ağlıyor, ağrı kesici verince düzeldi. Sonra sorun yaşamadık☺️🙏🏼
Deletedmom0340 Aleynasoykann oğlum 49 günlükken yaptırdık sünnetini ve ilk iki gün hep uyudu hiç ağlamadı bile diyebilirim. Bende en başından beri hep tek bakıyorum bebeğime ve korkmuştum çok ağlarsa naparım tek başıma diye. Ama korkmaya cidden gerek yokmuş. 2. Günden sonra da normal zaman ki ağlamalarına devam etti ama bı sünnetle alakalı değil diye düşünüyorum. Ne kadar küçük yaşta sünnet olurlarsa cidden o kadar rahat oluyor. 5-6 güne şişliği falan geçti çok rahat ettik. Her bebek aynı değil tabi ama bence kesinlikle ertelemeyin naçizane tavsiyem 🤗
Aleynasoykann Gamzeyildiz15 bizde bugün yaptırdık dediğiniz gibi tek tesellim ilerde nasıl yaptırcaz diye düşünenlerin içinde kafamın rahat olması 😀
Kbrarslann Bizde 46 günlükken yaptırdık ilk gün çişini yaparken ağladı ertesi gün hiç bişeyi yoktu. Hatta normalde ağlayan uyumayan çocuk sünnetten sonra uyumaya , gazını rahatla çıkarmaya başladı kesinlikle tavsiye ederim
Aleynasoykann Deletedmom0340 naçizane fikriniz için teşekkür ederimm🤗🤗 bugün yaptırdık inşallah çok çabuk toparlanır oğlum
Minikkusunannesi31 Bugün yaptırdık oğlum 3 ay 10 günlük bugün biraz zor geçecek anlaşılan biraz huysuz ve çok ağlıyor umarım bir an önce iyileşir
Symtkn Aleynasoykann tam bir aylıkti yaptırdığımız da gece aglayabilir dediler ama hiç ağlamadi zaten kremi var dikişli yerlere ve bezine suruyosun bu kadar basit şimdi kafam çok rahat sünnet derdimiz kalmadı büyüdükçe yürümeye başladıkça ve kendini tanıdıkça daha da zor olur düşünmeden yaptırın derim
Aleynasoykann Symtkn yaptırdık bugün şimdi içim acıdı ama söylediğiniz gibi büyüyünce rahat edicem 🙏🏻
teachersrn Aleynasoykann 13 aylık yaptırdım keşke daha önce yaptırsaydım dedim böyle olucağını biliyodum da başka rahatsızlıkları vardı oğlumun o yüzden geç kaldık sizin bir sebebiniz yoksa bi an önce yaptırın bence
Aleynasoykann teachersrn bugün yaptırdık inşallah bu acı çok sürmez sizede geçmiş olsun fikriniz için teşekkür ederimm
Antlbulut Aleynasoykann 1 hafta önce yaptırdık 2 bucuk aylık evde Bi yarım saat ağladı 1 tane fitil verdim sonra eskiye döndü çok şükür iyileşti bile. Şimdiden yaptırın
Aleynasoykann Antlbulut bizimde bugün oldu dediğiniz gibi eve gelince çok ağladı fitilini verdim şimdilik sakin uyuyor inşallah dediğiniz gbii olur teşekkür ederim 🙏🏻
ElZu24 Aleynasoykann oğlumu 8 aylıkken yaptırdık ne kadar erken o kadar iyi..ilk gün ağrısı çok oldu 10gün içinde tamamen iyileşti..2-3 gün ağrısı oldu ama ilk günki gibi değil..bende yalnız baktım bide 5 aylık hamileydim😊