Tosbik6 Merhabalar hanımlar küvezde kalan bebek akşam taburcu olur mu? Hiç akşam taburcu edilen var mı ?
Miniginannesiiii Tosbik6 mesai saatleri içinde edilir mesela akşam 6 7 gibi edilen hiç duymadım kızım öğleden sonra edildi
iyilik80 Tosbik6 tabiki olur. Doktoru ordaysa eger. Ben imza atip kendi istegimle cikarmistim bebegimi
Sunlight Tosbik6 Benimde büyük oğlum kuvözde kaldı ama öğlen taburcu oldu. Hemen hemen herkes o saatlerde taburcu oluyordu. Özel bi rica olursa belki o şekilde akşam ederler
Deletedmom4444 Tosbik6 Genelde doktor oradayken taburcu olur.Koronadan dolayi sabahi bekletmek istemeyebilirler.Doktor oradaysa istedikleri saatte taburcu ederler.
ruzzzzzz Neden küveze aldıklarına bağlı solunum sorunuysa asla yada enfeksiyonsa çıkmaz neden yattığı önemli canım
Tosbik6 ruzzzzzz biraz erken doğduğu için ama asıl ne sıkıntısı var tam bilmiyorum yani akşam taburcu olan basına gelen varmıdır bu taburcu işleri sabah olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum
ruzzzzzz Tosbik6 yani nasıl bilmiyosun ne sıkkntısı olduğunu benim bebeğim 34 haftalık doğdu 22gün küvezde kaldı
Balkupum2505 Tosbik6 aksam taburcu olan ne bebek duydum ne yetişkin 🤔 kendi istegi vs olursa okey ama mesai saatleri disinda edilmedigini biliyorum
TugceRain Benim kızım küvezde kalmadı ama fototerapi tedavisi gördü. Akşam 11de taburcu ettiler bizi. Hastaneden hastaneye değişebilir. Tabi neden yattığı da önemli.
VSD-61 Tosbik6 yapılır tabiki ama genel olarak doktorlar öğlene doğru bakmak ister son kez evine gitmeden
cagankusunannesiii Tosbik6 özel hastanelerde 24 saat yenidoğan yoğun bakımda görevli doktor var canım devleti bilmiyorum ben sağlık çalışanıyım özelde