M-u-c-i-z-e-m kabak balkabağı havuç patates tatlı patates kereviz ben bezelye pırasa brokoli de denedim. Meyve olarak avokado mango kırmızı erik muz kırmızı elma kayısı şeftali armut denedim. İnternetten bakarsan daha detaylı görürsün. Mesela kereviz için 6. Ay diyende var 8. Ay diyende. Gaz yaptığı İçin. Mesela avokadoyu her gün yumurta sarısı içine koyuyorum zeytinyağ ve pekmez ile. Daha sonrası irmiği su ile pişirip meyvelerin içine koyuyorum ya öyle tek veriyorum veya yoğurtla meyveli yoğurt yapıyorum. Mesela yarın İçin balkabağı havuç pırasa haşladım. Pütürlü kalacak şekilde blender yaptım. Tam hepsini bitiremese de yiyo. İsterse uyumaya yakın mamasını veriyorum. Bi öğün sadece yoğurt verebilirsin. Bebek ekmeği bisküvisi kendin yapabilirsin. Yulaf unu keçiboynuzu unu pirinç unu yulaf ezmesi bunları kullanabilirsin ama hepsi arttırarak 3 gün kuralı ile. Bizde süt ürünlerine karşı alerji var. Yoğurt laktozsuz sütten. Peynir ve tereyağı daha tüketemiyoruz. Eğer böyle bi sorun yoksa bebek loru labnesi yoğurdu kendin yapabilirsin. Günlük cam şişe sütten. Probiyotik mayalar var onlarla. Activia ile yapma 3 yaş altı önerilmiyormuş. Eğer mail adresi yazarsan tarif kitaplarını göndereyim sana.